VIDEO Chipciu aruncă în aer Steaua – Dinamo: „Directorul sportiv al lor e stelist“. Dovada adusă de mijlocaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Chipciu
Alex Chipciu

Derby-ul campionatului se va juca, sâmbătă (ora 21.00, Digi Sport 1), iar cu 24 de ore înainte de primul fluier, cel mai în formă fotbalist al gazdelor a făcut o serie de afirmaţii care, cu siguranţă, vor face valuri în „Ştefan cel Mare“.

Prima confruntare Steaua – Dinamo din acest an e precedată de tot felul de acuze legate de numele echipei cu care ţin oamenii care activează la cele două grupări. 

Dacă fotbalistul roş-albilor, Ionuţ Cioinac, a fost prezentat drept un stelist înfocat, „câinii“ au ripostat făcându-l dinamovist pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Acum, în acest „joc“ a intrat şi Alex Chipciu. Într-un interviu acordat pentru canalul de Youtube al Stelei, denumit „FanSteauaTV“, mijlocaşul a dezvăluit că, din informaţiile sale, pe lângă Cioinac, în „Ştefan cel Mare“ mai există un stelist „deghizat“ în „câine“.

Ce a spus?

„Când eram la naţională, cred că după meciurile cu Olanda şi Ungaria, domnul Bobar (n.r. – Cristi Bobar) îi suna pe colegii mei, pe Pintilii şi pe Tănase, şi le cerea tricouri cu Steaua. Deci e stelist sută la sută! În schimb, nu cred că se pune problema ca Mister (n.r. – Laurenţiu Reghecampf) să fie dinamovist“, a declarat Chipciu.

Cristi Bobar e directorul sportiv al lui Dinamo şi printre cei mai vocali anti-stelişti din tabăra roş-albilor.

VEZI INTERVIUL CU CHIPCIU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite