VIDEO Claudiu Keşeru, imaginea disperării steliste! A ratat opt ocazii cu Aalborg şi a plâns de ciudă după meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Keşeru, devastat după ultima ratare Captură foto
Claudiu Keşeru, devastat după ultima ratare Captură foto

Claudiu Keşeru a avut cea mai mare şansă de a marca împotriva lui Aalborg chiar în prelungiri, când a trimis cu capul pe lângă poartă, dintr-o poziţie favorabilă.

Keşeru a ratat nu mai puţin de opt ocazii în meciul cu Aaalborg, două dintre acestea în prelungirile partidei. După ultima oportunitate irosită, atacantul s-a tăvălit pe gazon, şi-a muşcat pumnii şi a fost pe punctul de izbucni în lacrimi. La final, el a fost cu greu consolat de coechipierii săi în vestiar.

"E o presiune mare pe Keşeru să marcheze, dar trebuie să înţeleagă că e bine şi să paseze", a afirmat Stoichiţă la Sport.ro.

Atacantul Stelei a avut un an 2014 de excepţie, marcând nu mai puţin de 30 de goluri, 28 pentru Steaua şi două pentru echipa naţională. 

VIDEO Reacţia disperată a lui Keşeru după ultima ratare

Formaţia Steaua a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa daneză Aalborg, într-un meci din etapa a V-a a grupei J a Ligii Europa.

Enevoldsen a înscris unicul gol al partidei, în minutul 72, cu un şut de la opt metri, după o centrare de la Risgaard.

Aalborg BK: Larsen - Dalsgaard, Petersen, Thelander, Gorter - Bruhn (Wichmann '77), Wurtz, Risgaard, Thomsen - Enevoldsen (Jacobsen '74), Helenius (Augustinussen '88). Antrenor: Kent Nielsen.

Steaua Bucureşti: Arlauskis - Luchin, Papp, Varela, Filip - Bourceanu (Breeveld '65), Sânmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Tănase (Stanciu '77) - Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite