VIDEO CM 2014. Columbia vs. Uruguay: 2-0. Rodriguez, vedeta meciului, a marcat superb din voleu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Columbia vs. Uruguay: 2-0. Rodriguez, vedeta meciului, a marcat superb din voleu FOTO Reuters
Columbia vs. Uruguay: 2-0. Rodriguez, vedeta meciului, a marcat superb din voleu FOTO Reuters

Selecţionata Columbiei a învins sâmbătă seară echipa naţională a Uruguayului, cu scorul de 2-0, reuşind astfel să se califice în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Încă din debutul primei reprize, echipa Columbiei pune presiune pe adversara sa, în special datorită lui Cuadrado, care pierde cel puţin două ocazii importante de a marca. Columbienii nu pierd însă timpul, iar în minutul 28, James Rodriguez are o execuţie superbă din afara careului, reuşind să marcheze după ce preia mingea pe piept: din voleu, balonul ajunge în transversala lui Muslera, apoi în plasă.

În cea de-a doua repriză, în minutul 50, acelaşi Rodriguez măreşte cu încă un punct diferenţa de scor de selecţionata Uruguaylui, după ce primeşte o pasă foarte bună din partea lui Cuadrado. În minutul 64, elevii lui Washington Tabarez au o ocazie majoră de schimba tabela şi în favoarea lor, după ce Cristian Rodriguez şutează puternic spre poarta columbienilor. Totuşi, scorul rămâne acelaşi până la finalul partidei.

Cartonaşele galbene date de arbitrul olandez, Bjorn Kuipers, l-au vizat şi pe Lugano, care se afla pe banca de rezeve a Uruguaylui. Acesta a fost avertizat în urma protestelor sale la deciziile arbitrului.

Golurile partidei

 „Felicitări tuturor, oamenii din Columbia meritau această calificare. Uruguay este o echipă foarte dificilă, cu un mare antrenor, dar vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru efortul depus. Acum trebuie să ne gândim la Brazilia”, a spus selectionerul Columbiei, Jose Nesto Pekerman, după finalul meciului.

Columbia urmează să întâlnească vineri, 4 iulie, de la ora 19.00, în sferturile de finală, Brazilia, care a reuşit să învingă Chile, cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare. 

Este pentru prima dată când echipa Columbiei se califică în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.


Echipele de start:

Columbia: Ospina - Zuniga, Zapata, Yepes (c), Armero - Aguilar, C. Sanchez - Cuadrado, J. Rodriguez, J. Martinez - Gutierrez.

Uruguay: Muslera - M. Pereira, Jimenez, Godin, Caceres, A. Pereira - Gonzalez, Arevalo, Cr. Rodriguez - Forlan, Cavani.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite