VIDEO „Cutremur“ la Munchen: Real, încă un pas uriaş spre un record ireal! Madrilenii au dat drumul la focuri de artificii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii fotbalului se pot considera norocoşi că sunt contemporani cu o echipă care e pe cale să rescrie istoria Ligii Campionilor.

Bayern Munchen îşi blesteamă zilele că a dat iarăşi de Real Madrid în Liga Campionilor! În ultimele 25 de meciuri acasă în această competiţie, bavarezii au înregistrat 21 de victorii, o remiză şi trei înfrângeri. Aceste înfrângeri au venit toate în faţa Realului!

După un 0-4 în 2014 şi un 1-2 anul trecut, istoria s-a repetat şi miercuri seara în turul semifinalelor Ligii Campionilor. Iar asta în ciuda faptului că mijlocaşul Kimmich a deschis scorul pentru gazde (28), iar vedeta Realului, Cristiano Ronaldo, a fost „mort“ din punct de vedere fotbalistic. 

Pentru prima dată după 11 meciuri la rând în Liga Campionilor, serie începută în finala din 2017!, portughezul n-a marcat. Mai mult, a fost aproape „invizibil“ la Munchen, având doar 19 atingeri de balon până în minutul 71, cele mai puţine dintre toţi jucătorii de câmp aflaţi pe teren!

Chiar şi aşa însă, echipa pregătită de Zinedine Zidane a întors scorul după reuşitele lui Marcelo (44) şi Asensio (57).

Per total însă, meciul a fost unul sub aşteptări în care Real a jucat economicos, la rezultat, iar Bayern şi-a creat doar două ocazii clare din momentul în care a fost condusă cu 2-1 şi până la fluierul de final.

În aceste condiţii, madrilenii sunt favoriţi înaintea returului de la 1 mai şi, dacă vor ajunge în finală, pot atinge un record ireal: câştigarea Ligii Campionilor pentru a treia oară la rând! 

CITEŞTE ŞI:

*Delirul unui comentator: Grădinescu a făcut praf meciul Bayern - Real. Gafe uriaşe pe durata celor 90 de minute

VEZI GOLURILE MECIULUI BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite