VIDEO Dinamo - Oţelul 3-1: s-a înjurat cu suporterii şi i-a revenit inspiraţia. Cum a câştigat Stoican un meci ce părea pierdut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspendat pentru două etape după ce a intrat pe teren, runda trecută, în remiza cu Petrolul, tehnicianul „câinilor“ nu s-a potolit. Aflat în tribuna oficială a Stadionului din „Ştefan cel Mare“, antrenorul s-a certat cu fanii la pauză, după care a făcut mutarea care a schimbat cursul jocului.

Oţelul a condus, în „Groapă“, după ce Giurgiu a punctat, înainte de pauză (44). A fost picătura care a umplut paharul răbdării suporterilor dinamovişti, în condiţiile în care echipa venea după o serie neagră:

*2-2 cu Petrolul, la Ploieşti

*2-5 cu Steaua în prima manşă din semifinalele Cupei

*2-3 cu Pandurii, în campionat, pe teren propriu

Drept urmare, la pauză, Stoican s-a înjurat cu suporterii furioşi, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru ca spiritele să se calmeze. Totuşi, tehnicianul „câinilor“ şi-a regăsit luciditatea după acest episod şi a efectuat mutarea care a întors rezultatul: l-a înlocuit pe Ionuţ Şerban cu Cosmin Matei.

Până să se remarce decarul roş-albilor, Dragoş Grigore a egalat din penalty, după ce Astafei a comis un henţ în careu (52). Opt minute mai târziu, Matei a centrat perfect, din prima, pentru Dorin Rotariu, iar acesta a înscris pentru 2-1. Oţelul s-a „topit“ definitiv, după ce acelaşi Matei a ridicat scorul la 3-1 cu un lob de senzaţie, peste portarul Goicoechea (65).

S-a terminat 3-1, rezultat care a urcat Dinamo pe locul 4, ultimul care duce în Liga Europa. Cu opt etape înainte de finalul campionatului, bucureştenii au 43 de puncte, fiind urmaţi de FC Vaslui (42 de puncte) şi de Pandurii (41 de puncte). Oţelul are emoţii pentru evitarea retrogradării, fiind pe locul 13 cu 28 de puncte, la un punct de poziţia a 15-a, prima care duce în „B“.

I-am ascultat pe suporteri, dar eu vreau ca ei să-i susţină tot timpul pe jucători, nu să critice şi când Dinamo dă gol, să aplaude. Nu e normal. Una e să ai o opinie, alta e să jigneşti tot timpul Flavius Stoican antrenor Dinamo  

VEZI SUPERGOLUL LUI COSMIN MATEI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite