VIDEO Dinamo - Viitorul: Hagi, „sfâşiat“ de „câini“ mai bine de 70 de minute! Finalul de meci a fost fabulos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a doua oară în acest sezon, Dinamo şi Viitorul au oferit un meci cu cinci goluri în campionat. Doar că, spre deosebire de precedenta întâlnire, acum partida a fost de alt calibru.

Viitorul a „reuşit“ să treacă de la 5-0 cu Dinamo, în prima etapă a campionatului, la o înfrângere grea în prima rundă a returului!

Duminică seară, în penultima partidă din etapa cu numărul 14, formaţia din Ovidiu a început bine jocul, a avut o bară prin Ganea din primul minut, însă apoi a fost de nerecunoscut mai bine de 70 de minute! La pauză, scorul era deja 2-0 pentru „câini“: Perovici (29), Sorescu (30). 

Dinamo a continuat să joace mai bine şi după odihnă, iar Filip a profitat de o degajare greşită a portarului Căbuz, a trecut, în slalom, printre jucătorii Viitorului şi a şutat pentru 3-0 (61). La acest scor, meciul părea a fi jucat, iar Hagi era resemnat.

În trei minute însă, cursul jocului s-a schimbat total! Iar revenirea Viitorului a fost anunţată, parcă, de bara lui Houri din lovitură liberă (65). Apoi, Gabi Iancu, golgheterul campionatului, a profitat de faptul că omul său de marcaj, Mihai Popescu, s-a împiedicat, şi a înscris pentru a 8-a oară în acest sezon (76). 

Trei minute mai târziu, Radu Boboc a aruncat banca Viitorului în aer, punctând cu o „foarfecă“ fabuloasă (79). Brusc, un meci aflat la discreţia celor de la Dinamo era dominat de Viitorul. Iar la un minutul după golul de 2-3, Iancu a şutat din interiorul careului, însă Perovici a respins de pe linia porţii!

Dinamo a „tremurat“ serios, însă a rezistat pentru o victorie uriaşă prin care şi-a luat revanşa pentru umilinţa din tur.

VEZI GOLURILE MECIULUI

   

Liga I, etapa a 14-a

Vineri

Sepsi – Voluntari 0-0

Sâmbătă

Chindia – Gaz Metan 1-1

Hermannstadt – FCSB 0-4

Duminică

Clinceni – CS U Craiova 0-0

Botoşani – Astra 1-2

Dinamo – Viitorul 3-2

Luni

Poli Iaşi – CFR Cluj 20.30 

Clasament

1. CFR Cluj 27 de puncte

2. Viitorul 25p

3. CS U Craiova 24p

4. Gaz Metan 22p

5. Astra 22p

6. FCSB 21p

----------------------

7. Dinamo 20p

8. Botoşani 19p

9. Poli Iaşi 18p

10. Sepsi 16p

11. Chindia 16p

12. Hermannstadt 12p

13. Academica Clinceni 11p

14. Voluntari 7p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite