VIDEO Echipa lui Ianis Hagi încheie în genunchi sezonul european. Gafă imensă în startul meciului cu Napoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi

Napoli nu a avut milă de Genk, marţi, în ultima etapă din Grupa E a Ligii Campionilor, impunându-se cu 4-0, pe teren propriu. Echipa belgiană, pentru care Ianis Hagi a intrat în minutul 72, şi-a încheiat parcursul european cu o corecţie şi înfrângere la patru goluri diferenţă, aşa cum îl şi începuse, cu un 2-6 pe terenul lui Salzburg.

Genk a terminat Grupa E pe ultimul loc, cu un singur punct smuls chiar în faţa italienilor, în Belgia, în timp ce Napoli s-a calificat de pe locul doi în optimile Ligii Campionilor, alături de campioana în exerciţiu, Liverpool, care s-a impus, marţi, cu 2-0 în faţa lui Salzburg.

Gafă uriaşă în start de meci în dreptul lui Genk

Arkadiusz Milik a reuşit un hat-trick pentru Napoli în doar 38 de minute, aceasta fiind cea mai rapidă triplă reuşită în Liga Campionilor din 2013 încoace, de la cele trei goluri înscrise de Zlatan Ibrahimovic în primele 36 de minute pentru PSG, în faţa lui Anderlecht.

Polonezul a profitat mai întâi, în minutul trei, de o gafă de proporţii a portarului lui Genk, Maarten Vandevoordt. Titularizat de germanul Hannes Wolf la doar 17 ani şi 287 de zile, Vandevoordt a devenit cel mai tânăr portar din istoria Ligii Campionilor, iar emoţiile debutului şi-au spus cuvântul, acesta încurcându-se în careul de 6 m la o pasă venită de la coechipier şi fiind executat fără milă de Milik.

VEZI AICI GAFA PORTARULUI MAARTEN VANDERVOORDT

Milik a înscris din nou în minutul 26, după o fază simplă de atac, din pasa lui Di Lorenzo. 12 minute mai târziu, Vandervoordt şi-a îngropat din nou echipa, cu o intervenţie ratată în faţa căpitanului lui Napoli - Jose Callejon, la care arbitrul turc Cuneyt Cakir a dictat lovitură de la 11 m. Milik a fost lăsat de coechipieri să execute şi a transformat cu siguranţă, prinzându-l pe picior greşit pe portar.

Fără să forţeze, Napoli a intrat la cabine cu avantaj, 3-0, cu trei goluri înscrise din trei şuturi pe poartă, în timp ce, de partea cealaltă, Paul Onuachu a ratat două ocazii imense de gol pentru Genk în prima repriză.

Ianis Hagi a fost introdus pe teren în minutul 72, în locul japonezului Junya Ito, la timp pentru a vedea din prima linie scăriţa prin care Mertens l-a executat pe Vandevoordt, din penalty, pentru golul patru al lui Napoli. Cu Genk forţând golul de onoare în faţa echipei lui Carlo Ancelotti, românul a apărut în prim-plan la ocaziile venite în ritm mai susţinut în careul lui Napoli, însă nu l-a putut învinge pe Meret nici din lovitură liberă, nici cu un şut slab. Cea mai importantă fază a sa a venit în minutul 87, când Ianis a încercat să îl surprindă pe portarul Alex Meret din lovitură liberă, la colţul scurt.

  • Tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor va fi efectuată pe 16 decembrie, la Nyon.
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite