VIDEO Efectul Vilanova: Barcelona şi-a demolat adversarul în derby-ul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii au scandat numele lui Vilanova pe durata meciului cu Espanyol
Suporterii au scandat numele lui Vilanova pe durata meciului cu Espanyol

„Extratereştrii“ au avut 1-0 de la cabine, după ce antrenorul lor s-a întors pe bancă la 17 zile după ce s-a operat din cauza cancerului care a recidivat.

Tito Vilanova a lipsit fix un meci de pe banca Barcelonei şi acela câştigat cu 3-1 la Valladolid. După ce s-a operat la 20 decembrie, s-a spus că tehnicianul de 43 de ani va sta departe de gazon şase săptămâni, perioadă în care va efectua şedinţe de chimioterapie şi de radioterapie. 

La un moment dat, fanii chiar au crezut că Vilanova nu va mai reveni pe bancă, mai ales după o declaraţie alarmantă a lui Dani Alves: „De acum încolo, fotbalul trece în plan secund, fiindcă Vilanova se luptă pentru viaţa sa“.

Pedro, două goluri marcate, două anulate

Se pare însă că recuperarea antrenorului a decurs foarte bine, iar acesta s-a aflat, duminică seară, pe marginea gazonului. Revenirea sa a fost ca un energizant pentru catalani, care au spulberat Espanyol în derby-ul oraşului Barcelona. Tabela arăta 4-0 după doar 29 de minute, Xavi (10), Pedro (15 şi 27) şi Messi (29-penalty) trecându-şi numele pe lista marcatorilor.

Partida s-a jucat într-un singur sens, iar, până la final, Pedro a avut şi două goluri anulate pe motiv de ofsaid.

Barcelona e lider în La Liga cu 52 de puncte, după 18 etape. Atletico Madrid e pe doi cu 40 de puncte, dar cu un joc mai puţin, în timp ce Real Madrid încheie podiumul, având 36 de puncte.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite