VIDEO Ca în Fâşia Gaza: explozii în lanţ la intonarea imnului Ungariei. Replica maghiarilor la „Deşteaptă-te, române“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa au venit la meci mulţi dintre fanii tricolorilor
Aşa au venit la meci mulţi dintre fanii tricolorilor

Punctul cel mai fierbinte din stadion a fost graniţa dintre cele două galerii. Acolo, cel puţin în primele 10-15 minute ale jocului, meciul în sine a trecut în plan secund, cele două tabere fiind angrenate în propriul lor „meci“.

Un joc de slabă calitate, România - Ungaria a fost pentru mulţi prilejul de a-şi descărca ura şi frustrarea în public. Şi aici vorbim şi de români, dar şi de unguri. 

Toată săptămâna dinaintea jocului s-a vorbit despre versul golănesc „Pe ei, pe mama lor“ din melodia Iris, iar tricolorii au filmat un clip prin care le-au cerut fanilor să nu recurgă la gesturi şi scandări care ar putea aduce suspendarea terenului. 

Degeaba! S-a scandat „Afară, afară cu ungurii din ţară“ încă de la Piaţa Muncii, iar în interiorul arenei s-a auzit şi replica ungurilor: „Ţiganii, ţiganii“. În acest „vulcan“ din care a erupt toată mizeria, care n-are nicio legătură cu spiritul sportului, cei care au stat la Peluza Nord, inelul 3 au avut ocazia de a se duela faţă în faţă cu galeria ungurilor. 

Imaginile de mai jos spun totul despre modul în care s-au comportat cele două galerii pe „Arena Naţională“:

„BOMBARDAMENT“ LA IMNUL UNGARIEI

MAGHARII S-AU îNTORS CU SPATELE LA IMNUL ROMÂNIEI

GALERIA MAGHIARĂ A FOST ATACATĂ CU PETARDE

FORŢELE DE ORDINE AU GOLIT UN SECTOR AL STADIONULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite