Sport

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Ca în Fâşia Gaza: explozii în lanţ la intonarea imnului Ungariei. Replica maghiarilor la „Deşteaptă-te, române“

20
12 Oct 2014 10:19:41
Autor: Amir Kiarash
Aşa au venit la meci mulţi dintre fanii tricolorilor
Aşa au venit la meci mulţi dintre fanii tricolorilor

Punctul cel mai fierbinte din stadion a fost graniţa dintre cele două galerii. Acolo, cel puţin în primele 10-15 minute ale jocului, meciul în sine a trecut în plan secund, cele două tabere fiind angrenate în propriul lor „meci“.

Un joc de slabă calitate, România - Ungaria a fost pentru mulţi prilejul de a-şi descărca ura şi frustrarea în public. Şi aici vorbim şi de români, dar şi de unguri. 
 
Toată săptămâna dinaintea jocului s-a vorbit despre versul golănesc „Pe ei, pe mama lor“ din melodia Iris, iar tricolorii au filmat un clip prin care le-au cerut fanilor să nu recurgă la gesturi şi scandări care ar putea aduce suspendarea terenului. 
 
Degeaba! S-a scandat „Afară, afară cu ungurii din ţară“ încă de la Piaţa Muncii, iar în interiorul arenei s-a auzit şi replica ungurilor: „Ţiganii, ţiganii“. În acest „vulcan“ din care a erupt toată mizeria, care n-are nicio legătură cu spiritul sportului, cei care au stat la Peluza Nord, inelul 3 au avut ocazia de a se duela faţă în faţă cu galeria ungurilor. 
 
Imaginile de mai jos spun totul despre modul în care s-au comportat cele două galerii pe „Arena Naţională“:
 
„BOMBARDAMENT“ LA IMNUL UNGARIEI
 
 
 
MAGHARII S-AU îNTORS CU SPATELE LA IMNUL ROMÂNIEI
 
 
GALERIA MAGHIARĂ A FOST ATACATĂ CU PETARDE
 
 
FORŢELE DE ORDINE AU GOLIT UN SECTOR AL STADIONULUI
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

20 Comentarii

albu gaby
12.10.2014, 11:54:06

Trist! Nici nu ma mai gindesc la spiritul sportiv, un astfel de meci ar trebui sa fie un motiv de a umple toate restaurantele din Bucuresti cu fanii celor doua echipe si a petrece pina dimineata! Evident, un gind naiv. Meciul a fost doar ocazia eruperii primitivismului ambelor galerii!

+5 (7 voturi)
Istvan József
12.10.2014, 12:18:40

Foarte foarte trist...si se zice ca sunt europeni. Totusi ati jucat si voi la Budapesta dar nu tin minte sa se fi intamplat asa barbarism acolo.

-4 (8 voturi)
alexandru biris
12.10.2014, 14:08:41

Istvan nu te supara pe mine dar nu ti minte pentru ca ai mintea scurta. In aceasta disputa oarba si trista nu ar trebui sa existe ,,VOI,, si ,,NOI,, si nici inchipuite aere de superioritate. In tot acest meci murdar intre romani si unguri deopotriva suntem vinovati. Iar politicienii, romani si unguri, care speculeaza astfel de dispute cu atat mai mult. In rest ce sa spui, trist, trist si iarasi trist. Mizerie, prostie si tembelism, de ambele ,,tabere,,.

+3 (9 voturi)
Silviu Apostol
12.10.2014, 12:28:02

Toata mizeria fotbalului s-a adunat ,aseara , pe Stadionul National !

+2 (6 voturi)
Press Live
12.10.2014, 12:31:33

Chiar și titlul este trist, neinspirat, pus din dorința de senzaţional a redactorului. Ca în Gaza?!? În Gaza se moare, stimate domn! O-i fi confundat dumneata cu Tel-Aviv.

+4 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (20)

Modifică Setările