VIDEO Faza finalului de an în fotbalul românesc: Budescu a câştigat un pariu demenţial la antrenament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Budescu e printre cei mai tehnici fotbalişti din prima ligă
Constantin Budescu e printre cei mai tehnici fotbalişti din prima ligă

Astra a ajuns pe primul loc în Liga I, fiindcă are doi fotbalişti, Budescu şi Alibec, peste nivelul slab al campionatului românesc. Mai ales primul e capabil de execuţii fabuloase, iar ultima dovadă în acest sens a venit la un antrenament.

Se spune că la mişto-uri, românii sunt campioni mondiali! Şi, când te uiţi la Constantin Budescu, ai încă o dovadă în acest sens. 

Fotbalist talentat, foarte tehnic, „Budi“ a ales comoditatea. A jucat la Petroul şi la Astra în cea mai mare parte a carierei, a avut un sezon destul de bun şi la FCSB şi, când a plecat din ţară, a eşuat în liga a doua chineză şi apoi a ales banii arabilor, sub comanda lui Şumudică, la Al-Shabab (Arabia Saudită).

După aventura în Orientul Mijlociu, „Budi“ s-a întors la Astra, unde încântă, cu precizarea că, la ce se joacă în campionatul românesc, nici nu e foarte greu să străluceşti. 

Iar acum, când giurgiuvenii sunt pe primul loc în Liga I, glumele şi voia bună se văd cu ochiul liber şi la antrenamentele echipei. 

Ceea ce reiese şi dintr-un moment de sclipire oferit de Budescu după o şedinţă de pregătire. Pariul câştigat de vedeta Astrei a devenit viral în mediul online, adunând mii de vizualizări în ultimele ore.

VEZI CE A REUŞIT BUDESCU LA ANTRENAMENTUL ASTREI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite