VIDEO Federer, implicat fără voie într-o gafă la adresa lui Djokovic. Sârbul a reacţionat nervos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovic

Calificarea lui Novak Djokovic în semifinalele turneului de la Roma, sâmbătă seara, nu a fost lipsită de evenimente.

În timpul întâlnirii Novak Djokovici - Dominik Koepfar, câştigată de liderul mondial, scor 6-3, 4-6, 6-3. în startul setului decisiv, după un break luat de sârb, arbitrul de scaun a rostit la microfon „game Federer”. Oficialul s-a corectat repede, dar nu a scăpat de privirea tăioasă a lui Djokovici. Jucătorul i-a adresat şi câteva cuvinte arbitrului, dar replicile nu au fost inteligibile.

Djokovic, nouă criză de nervi!

La doar două săptămâni după descalificarea de la US Open, Novak a avut o nouă ieşire nervoasă. La 3-3 în setul secund, Novak dat cu racheta de pământ şi a fost nevoit să o înlocuiască. ”Nu e nici prima, nici ultima rachetă pe care o rup. Am mai făcut-o şi probabil că o să o mai fac. Nu îmi propun asta, dar se întâmplă”, a excplicat sârbul la conferinţa de presă.

În semifinale, liderul mondial va juca cu Casper Ruud (34 ATP). Norvegianul a reuşit surpriza şi a trecut, în sferturi, scor 4-6, 6-3, 7-6 (5), pe italianual Matteo Berrettini, locul 8 ATP şi cap de serie numărul 4.

Nadal, eliminare surpriză

Tenismenul spaniol Rafael Nadal (2 ATP) şi cap de serie numărul 2, a fost învins, sâmbătă, scor 6-2, 7-5, de argentinianul Diego Schwartzman (15 ATP) şi cap de serie numărul 8, în sferturile de finală, după un meci de două ore şi trei minute. Schwartzman a bifat primul succes din zece meciuri disputate cu Nadal, care are nouă trofee la Foro Italico.

În penultimul act, argentinianul, care nu are nicio finală de Masters 1.000 în palmares, va juca împotriva canadianului Denis Shapovalov (14 ATP). Shapovalov l-a eliminat pe bulgarul Grigor Dimitrov (22 ATP), 6-2, 3-6, 6-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite