VIDEO Florin Andone, dublă de senzaţie pentru Galatasaray. Reacţia atacantului la finalul meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajuns în această vară la Galatasaray, Florin Andone a înscris primele sale goluri la noua sa echipă în meciul câştigat, vineri, pe teren propriu, 3-2, în faţa formaţiei Sivasspor, în etapa a 8-a a campionatului Turciei.

În lipsa titularului de drept Radamel Falcao, accidentat la tendonul lui Ahile, românul a prins primul 11 în atacul celor de la Cimbom. Andone nu a dezamăgit şi a marcat în minutele 21, cursă excepţională finalizată cu un şut aproape de vinclu, de la aproximativ 18 metri, şi 42, dintr-un penalti obţinut tot de el. Pentru gazde a mai înscris Babel ’74, iar oaspeţii au marcat prin Kone ’69 şi Yeşilyurt ’84. Florin Andone a evoluat pe toată durata partidei şi în minutul 63 a primit cartonaş galben.

La Sivasspor, Paul Papp a fost rezervă. Echipa lui Papp a rămas în inferioritate numerică în minutul 48, când a fost eliminat Cofie.

În urma acestui rezultat, Galatasaray ocupă locul doi în clasament, cu 13 puncte, iar Sivasspor este pe trei, cu 12 puncte. Lider este Alanyaspor, care are 14 puncte şi un meci mai puţin disputat. 

La finalul meciului, Andone a explicat ce reprezintă pentru el primele goluri înscrise pentru Galatasaray. ”Aveam nevoie de aceste trei puncte. Ne-am dorit mult această victorie. Sunt fericit să înscriu goluri. Sper să fi fost doar primele două goluri pentru Galatasaray. Partida de astăzi mi-a dat multă încredere. Trebuie să muncesc pentru a ajunge la cel mai bun nivel al meu”, a spus Andone.

Florin Andone a fost împrumutat de Galatasaray de la Brighton & Hove pentru un sezon. Conform presei din Turcia, împrumutul a costat 700.000 de euro, iar atacantul român are un salariu de 2,5 milioane de euro pentru acest an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite