VIDEO Francezul Abidal a învins de două ori cancerul, dar acum a ajuns la finalul unui capitol important din viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Francezul Eric Abidal este unul dintre cei mai puternici luptători care au activat în lumea fotbalului şi arefuzat să se dea învins în faţa unei boli crunte.

Abidal a învins de două ori cancerul şi a supravieţuit unui transplant de ficat, după care s-a întors pe terenul de joc. A evoluat din nou pentru Barcelona, însă a anul trecut a plecat la Monaco, deoarece catalanii i-au propus o prelungire de contract, însă nu ca fotbalist, ci la birouri. Abidal spera să prindă lotul Franţei pentru Cupa Mondială din Brazilia, însă n-a avut noroc. În vară el a plecat de la Monaco la Olympiakos Pireu, dar mutarea nu pare să-i priască. Drept pentru care vrea să se retragă.  

Soţia sa s-a întors la Barcelona, unde şi-a înscris doi dintre cei trei copii la o şcoală privată, iar din iarnă şi Eric urmează să revină alături de familie. Josep Maria Bartomeu şi Andoni Zubizarretta au vorbit cu francezul şi i-au propus funcţia de director tehnic al şcolii de fotbal FC Barcelona, idee care îi surâde lui Abidal.  Doar calificarea celor de la Olympiakos în primăvara Ligii Campionilor mai poate amâna retragerea lui Eric. Altfel, din iarnă, francezul de 35 de ani va fi la Barcelona. 

67 de selecţii la naţionala Spaniei are Eric Abidal care a câştigat 15 trofee cu FC Barcelona

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite