VIDEO Gest urât făcut de Sânmărtean, după ce a fost înlocuit în meciul cu Stromsgodset. Andone îl sfătuieşte pe Gâlcă să-l sancţioneze aspru pe mijlocaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sânmărtean nu l-a salutat pe Gâlcă după schimbare FOTO Răzvan Păsărică
Sânmărtean nu l-a salutat pe Gâlcă după schimbare FOTO Răzvan Păsărică

Costel Gâlcă pare să scape vestiarul din mână. În a doua repriza a partidei pe care Steaua a jucat-o cu Stromsgodset, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Lucian Sânmărtean a avut o reacţie total lipsită de fair-play din cauză că a fost schimbat de tehnicianul stelist.

Dacă în vremea lui Reghecampf niciun jucător nu avea curaj să treacă peste cuvântul fostului antrenor al Stelei, în mandatul lui Costel Gâlcă roş-albaştrii par că speculează slăbiciunile tânărului tehnician. Mărturie în acest sens stă gestul nesportiv făcut de Sânmărtean la meciul cu Stromsgodset, de pe Arena Naţională.

În repriza secundă a acestei partide, Gâlcă a decis să-l înlocuiască pe mijlocaş, însă decizia tehnicianului l-a nemulţumit la culme pe jucător, care a ieşit de pe teren fără să-i salute pe colegi şi oamenii din staff-ul tehnic, aşa cum se obişnuieşte la o schimbare. De altfel, în fotografiile surprinse de fotoreporteri se observă că Sânmărtean l-a evitat pe Gâlcă după înlocuire.

Gestul jucătorului stelist a fost comentat inclusiv de Ioan Andone, care îi atrage atenţia antrenorului să ia măsuri drastice pentru a evita astfel de episoade pe viitor. "E vorba de respect, că nu îşi respectă colegii şi antrenorul. Antrenorul trebuie să vorbească cu jucătorul. Am păţit-o şi eu. Eu am dat amendă 5.000 şi am spus că a doua oară dispare. Dacă Gâlcă nu o să ia o măsură, o să fie considerat un antrenor slab", a comentat Andone la Dolce Sport.

VIDEO cu rezumatul meciului Steaua-Stromsgodset 2-0

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite