VIDEO Primul gol după 66 de zile fără fotbal în Bundesliga! Haaland, din nou, erou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eroul Bundesligii înainte şi după pauza competiţională impusă de coronavirus este Erling Haaland! După 66 de zile fără fotbal, norvegianul în vârstă de 19 ani a înscris, sâmbătă, primul gol la revenirea Bundesligii, în minutul 29 al meciului dintre Borussia Dortmund şi Schalke 04.

Într-o zi cu şase partide programate în Bundesliga, Borussia, echipa de pe locul 2 în Germania, a oferit primul gol în era meciurilor de campionat post-COVID-19 fără spectatori.

Haaland a finalizat fără emoţii din centrul careului, după o fază superbă de atac a Borussiei, iniţiată de călcâiul lui Julian Brandt. Thorgan Hazard i-a furnizat pasa de gol lui Haaland, care a înscris, astfel, al zecelea său gol în nouă partide disputate în Bundesliga în acest sezon.

Pentru că îmbrăţişările cu coechipierii au fost interzise la reluarea fotbalului, Haaland a fost nevoit să inventeze o formă nouă de a-şi manifesta bucuria după gol. Ce a ieşit - unora le-a plăcut, altora - nu.

Borussia Dortmund a făcut spectacol la reluarea Bundesligii, învingând-o cu 4-0 pe Schalke. După ce Haaland a deschis scorul, Guerreiro a reuşit o dublă, în minutele 44 şi 63, Hazard înscriind între reuşitele portughezului, în minutul 48.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite