VIDEO Gol fantastic în Viitorul - ACS Poli 1-1: Hagi s-a victimizat după meci. Discurs de neînţeles al „Regelui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Liga I un produce mult zgomot pentru nimic! Meciuri slabe, stadioane goale, iar în aceste condiţii, „meciul“ de abia începe abia după fluierul de final al arbitrului.

Iar un alt exemplu în acest sens e ceea ce s-a întâmplat, sâmbătă, la Ovidiu, acolo unde campioana Viitorul a bifat a doua remiză, după un 0-0 cu Voluntari, runda trecută.

Gazdele au deschis scorul în minutul 25, atunci când internaţionalul Cristi Ganea a punctat cu un şut formidabil. Timişorenii au reuşit însă să ajungă la patru partide consecutive fără eşec, au o victorie şi trei remize, după ce Ciucur a făcut şah-mat apărarea Viitorului şi a egalat cu o execuţie splendidă (66). Ultimul eşec al celor de la ACS Poli în campionat a fost în acel 0-7 cu FCSB pe „Arena Naţională“.

Remiza de la Ovidiu păstrează Viitorul pe locul 5, de play-off, cu 31 de puncte. Victoria obţinută de Dinamo cu CSMS Iaşi înseamnă însă că echipa lui Hagi e acum ameninţată să rateze play-off-ul, având un avans de doar patru puncte faţă de locul 7, primul de play-out.

ACS Poli ocupă poziţia a 9-a cu 24 de puncte.

VEZI GOLURILE MECIULUI


Hagi a pus tunurile pe centralul Bârsan

După meci, Hagi s-a dezlănţuit la adresa centralului Marcel Bârsan (35 de ani), deşi n-a oferit drept exemplu nicio fază concretă în care acesta să fi dezavantajat Viitorul. Nici măcar cei aflaţi în studioul Digi Sport, printre care şi prietenul lui Hagi, Gabi Balint, n-au putut să înţeleagă ce l-a nemulţumit pe antrenorul Viitorului.

La conferinţa de presă, „Regele“ a ţinut un monolog şi a refuzat să răspundă la vreo întrebare din partea jurnaliştilor aflaţi în sală.

Ce a spus Hagi?

*N-am cum să-mi doresc mai mult, sunt realist cu mine şi trebuie să văd mărimea la care suntem şi cât putem.

*Aţi văzut meciul şi aţi văzut maniera în care am fost arbitraţi. Nu multe, că nici n-avea ce să facă, pentru că am jucat numai noi. 90 de minute am produs fotbal cu nemiluita, dar pe mici chestii, detalii, lucruri mici. Ştia bine şi n-am de ce să vorbesc, că l-aş face prea mare şi nu vreau.

*Nu vreau nici să par că plâng, că nu o să plâng, dar nu e bine, nu e normal. Suntem mici, tineri şi asta e, mergem cu drumul nostru, cât om rezista. Ăsta e drumul nostru: producem jucători şi o să o facem în continuare, o să vindem jucători şi nimic altceva, pentru că deranjăm.

*Numele meu deranjează mult de tot şi creează presiune.

*Eu mă simt antrenor, nu trebuie să decidă un manager. Dau un sens la ceea ce înseamnă să fii antrenor.

*Antrenorul la noi e un nimeni, din păcate. O să trăim poate această dramă cu toţii. Eu produc jucători, voi promova tinerii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite