VIDEO Halep, magnifică: Cum a închis un meci dominat autoritar. Atmosferă românească în tribune la Doha şi prima reacţie a Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep la Montreal FOTO EPA

Simona Halep (3 WTA) a trecut, fără probleme, în sferturile Qatar Total Open şi victoria obţinută, miercuri, a ridicat-o pe locul 2 în lume, peste Petra Kvitova.

Simona Halep a fost într-o formă excelentă în confruntarea cu Lesia Tsurenko (24 WTA) şi a luat primul set cu 6-2, după ce, la un moment dat, avusese 5-0!

În setul doi, când ucraineanca a făcut break şi apoi a ajuns la 3-1, Halep s-a dezlănţuit! A luat cinci game-uri la rând şi a închis setul cu 6-3.

Ultimul punct al meciului a fost salutat de românii din tribune care au fluturat energic steagurile tricolore pentru a celebra calificarea lui Halep în sferturi, acolo unde Simona o va întâlni pe Julia Goerges (16 WTA).

VEZI ULTIMUL PUNCT AL MECIULUI ŞI REACŢIA ROMÂNILOR

Ce a spus Simona Halep?

*A fost un meci foarte bun. Nu era uşor, veneam după un turneu indoor. Am rămas concentrată şi am revenit, chiar şi dacă am fost condusă în setul secund.

*Nu contează acum clasamentul. Eu joc pentru a câştiga fiecare meci. Dacă voi fi în formă bună, voi lupta pentru a reveni pe locul 1.

*A fost un sentiment incredibil să câştigăm meciul împotriva celei mai bune echipe din lume în Fed Cup (n.r. - Cehia). A contat mult pentru moralul nostru. Vrem să câştigăm şi semifinalele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite