VIDEO Halep, panică la Melbourne: Căzătură urâtă care se putea încheia cu o accidentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi-a speriat fanii în timpul meciului cu Jennifer Brady
Simona Halep şi-a speriat fanii în timpul meciului cu Jennifer Brady

Simona Halep (3 WTA) a trăit două momente delicate în timpul duelului cu Jennifer Brady (49 WTA): a avut de salvat trei mingi de set şi s-a speriat după o fază în urma căreia îşi putea încheia participarea la Australian Open 2020.

Simona Halep a fost ferită de probleme de sănătate în perioada de pregătire, dar a avut mare noroc, astăzi, că n-a fost lovită de o accidentare gravă în chiar meciul ei de debut la Australian Open 2020.

Concret, în primul set al duelului cu Jennifer Brady (49 WTA), la scorul de 6-5 pentru americanca de 24 de ani, Simona a căzut pe mâna ei dreaptă, având nevoie de intervenţia medicilor. Din fericire, căzătura, deşi una destul de urâtă, n-a lăsat urme şi Halep a revenit pe teren pentru a câştiga primul set la tiebreak şi pe al doilea, fără emoţii, cu 6-1. 

La interviul de după meci, „Simo“ a explicat că nu s-a accidentat după căzătura din primul set.

Mai mult, într-o intervenţie la Digi Sport, Cristian Tudor Popescu a explicat că, din punctul său de vedere, chemarea medicului pe teren a fost o decizie strategică din partea Simonei.

„Asta a fost, mai degrabă, o accidentare psihologică, că a cerut time-out-ul medical. Ea nu avea o accidentare care să o deranjeze cu adevărat. Pur şi simplu, a pus palma pe pământ, contactul a fost cam dur, dar nu a fost afectată grav. Simona a procedat bine, te ajută psihic să chemi medicul şi să îţi facă un bandaj“, a spus Cristian Tudor Popescu.

VEZI MOMENTUL ÎN CARE HALEP A CĂZUT

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite