VIDEO Ianis Hagi, aproape perfect: Ce notă a primit din partea ziariştilor scoţieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe cât de slab a jucat Morelos (stânga), pe atât de sclipitor a fost Ianis HagI
Pe cât de slab a jucat Morelos (stânga), pe atât de sclipitor a fost Ianis HagI

Cu două goluri într-o victorie de senzaţie, 3-2 cu Sporting Braga pe „Ibrox Park“, Ianis Hagi a fost ales, aşa cum era de aşteptat, cel mai bun jucător de pe teren.

Ianis Hagi a reuşit să facă cel mai bun meci al carierei sale de până acum în a 6-a sa apariţie pentru Glasgow Rangers, o echipă unde are şansa de a evolua constant. 

Prin „dubla“ din minutele 67 şi 82, mijlocaşul de 21 de ani a contribuit la o victorie nebună, scor 3-2, care o face pe Rangers favorită la calificare, înaintea returului din 16-imile Ligii Europa (26 februarie, ora 19.00).

Ales „Omul meciului“ pentru prestaţia sa aproape perfectă, Ianis Hagi a fost notat cu 9 în „The Scottish Sun“. Niciun alt fotbalist, nici de la Rangers, nici de la Braga, n-a primit o asemenea notă.

Iată ce au scris jurnaliştii scoţieni despre şeptarul celor de la Rangers:

*Ianis Hagi: A bifat prima apariţie europeană pentru Rangers şi a produs nişte momente de fotbal de cea mai bună calitate. Playmaker-ul român, aflat în echipă sub formă de împrumut, a declanşat revenirea printr-un gol individual excelent şi a finalizat-o cu o lovitură liberă deviată, care a adus victoria.

VEZI GOLUL DECISIV AL LUI IANIS HAGI FILMAT DIN TRIBUNE

VEZI AMBELE GOLURI ÎNSCRISE DE IANIS HAGI

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite