VIDEO Ibrahimovici, ce gol ireal! Suedezul a înscris cu câlcâiul, pe spate, sub privirile lui Claudiu Keşeru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Zlatan Ibrahimovici confirmă că este unul dintre cei mai în formă atacanţi ai momentului în Europa, reuşind un gol splendid contra Bastiei în prima liga franceză.

Ibrahimovici ne-a obişnuit de-a lungul timpului cu execuţiile sale magistrale, dar parcă reuşita contra Bastiei le întrece pe toate celelalte. Atacantului lui PSG a marcat un gol fenomenal, cu călcâiul, pe spate, lăsându-i mască pe fundaşii adverşi şi stârnind nebunia comentatorilor partidei. Ibrahimovici nu este la prima reuşită de acest gen, el marcând un gol asemănător la Euro 2004 în partida Suedia-Italia - vezi VIDEO.

Un gol extraordinar a reuşit şi Cavani, care a driblat toată apărarea Bastiei şi a înscris "a la Maradona".

PSG a câştigat confruntarea cu Bastia din etapa a zecea din Ligue 1 cu scorul neverosimil de 4-0. Cu Ibrahimovici şi Cavani în zi de graţie, fiecare dintre cei doi atacanţi reuşind câte o "dublă", echipa la care evoluează şi Claudiu Keşeru nu a putut emite nicio pretenţie pe "Parc des Princes". Românul a fost rezervă la Bastia şi a intrat în minutul 55, dar nu a reuşit nimic notabil.

În urma acestui rezultat, PSG urcă pe primul loc în clasament, cel puţin până mâine după amiază, când Monaco va juca în deplasare cu Sochaux. Dacă monegascii vor câştiga, vor reveni în fruntea primei ligi din Franţa.

Golul lui Ibrahimovici 

Golul lui Cavani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite