VIDEO Iordănescu, gafe în lanţ într-o emisiune TV: Moderatorul şi invitatul din studio au intervenit prompt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iordanescu

Anghel Iordănescu (69 de ani) refuză interviurile prin telefon pentru că nu vrea să-i fie răstălmăcite declaraţiile. Din păcate, ultima apariţie TV nu l-a pus într-o lumină bună.

Anghel Iordănescu e selecţionerul care a stat pe banca României în două momente cu semnificaţii diametral opuse.

Dacă Mondialul din 1994 e considerat şi acum turneul cel mai reuşit din istoria fotbalului românesc, în schimb, Euro 2016 e competiţia care le-a lăsat un gust extrem de amar fanilor. În 1994, România a „măturat“ cu Argentina lui Maradona, pe când în 2016, a fost învinsă de Albania!

Cu siguranţă, turneul din 2016 a marcat ieşirea definitivă din fotbal a lui Iordănescu, selecţioner care n-a venit niciodată în faţa publicului pentru a explica ce s-a întâmplat cu România la Euro 2016. După revenirea din Franţa, „Generalul“ a dispărut din peisaj, pe motiv că a intrat...în concediu! Probabil, de aici şi declaraţia incredibilă dată de Ionel Ganea la vremea respectivă: „Nea Puiu e cel mai nesimţit om pe care l-am cunoscut“.

Greşeli în lanţ în studioul Digi Sport

Invitat în studioul Digi Sport, miercuri seara, pentru a prefaţa duelul România U-21 – Germania U-21 (astăzi, ora 19.00, TVR 1) din semifinalele Euro 2019, Anghel Iordănescu a făcut o serie de gafe.

La un moment dat, fostul selecţioner a început să vorbească despre un amical România – Germania (scor 5-1), disputat la 28 aprilie 2004, în care a stat pe banca naţionalei. 

Iordănescu şi-a început discursul, pronunţând complet greşit numele selecţionerului german la acel meci. De altfel, imediat a fost corectat de moderatorul emisiunii. 

Seria gafelor nu s-a oprit însă aici. Mai departe, Iordănescu l-a indicat pe Ion Geolgău drept marcator în acel amical! Iar asta în condiţiile în care, în 2004, la ora amicalului România – Germania, fostul fotbalist al Craiovei avea 43 de ani şi trecuseră 16 ani de la ultima sa selecţie în naţionala României. Astfel, a fost, din nou, nevoie de intervenţia celor aflaţi în studio, moderatorul Viorel Grigoroiu şi fostul internaţional, Gabi Balint.

Iordănescu a continuat apoi să povestească despre faptul că, la un moment dat, fostul internaţional german, Franz Beckenbauer ar fi coborât din tribune pentru a-l ruga oprirea „măcelului“ din teren. Doar că, din nou, numele legendarului german a fost pronunţat complet greşit!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA DISCURSUL LUI IORDĂNESCU LA DIGI SPORT

REZUMATUL AMICALULUI ROMÂNIA – GERMANIA, SCOR 5-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite