VIDEO Un jucător de rugby galez a fost muşcat de un leu după ce a ignorat avertismentele angajaţilor din parcul zoo pe care îl vizita

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Getty Images
Foto Getty Images

Internaţionalul galez al echipei de rugby Ospreys, Scott Baldwin, a ratat meciul cu formaţia sud-africană Cheetahs, din competiţia Pro14, deoarece a fost muşcat de mână de un leu, a anunţat antrenorul Steve Tandy.

UPDATE Internaţionalul galez al echipei de rugby Ospreys, Scott Baldwin, care a ratat meciul cu formaţia sud-africană Cheetahs, din competiţia Pro14, deoarece a fost muşcat de mână de un leu, a cerut scuze fanilor, subliniind că probabil „leul nu a apreciat că a mângâiat mai întâi leoaica".

"Cer scuze fanilor de la Ospreys că am ratat meciul din cauza unei muşcături. Ar fi trebuit să ştiu că leul nu va aprecia că am mângâiat mai întâi leoaica, fără a mă prezenta în faţa lui", a spus Baldwin, care şi-a asigurat susţinătorii că va reveni cât mai repede.

Incidentul a avut loc în timpul unei vizite a echipei la rezervaţia privată Weltevrede Game Lodge, situată la 35 de kilometri de Bloemfontein. Baldwin a fost muşcat după ce a ignorant aventismentele angajaţilor de a nu încerca să se apropie şi să întindă mâna către lei.

“A existat un incident cu un leu. A fost o prostie din partea lui Scott şi are mare noroc. Ni s-a spus la ce distanţă să stăm. Nu ştiu ce spectacol cu animale sălbatice a văzut Scott în care poţi să mângâi un leu pe cap ca şi cum ar fi o pisicuţă. Probabil este una din cele mai stupide situaţii în care am fost vreodată, însă din fericire Scott este în regulă. Sperăm că în următoarele două săptămâni îşi va relua antrenamentele”, a spus Tandy, potrivit BBC.

Lui Baldwin i s-au aplicat câteva puncte de sutură, a adăugat tehnicianul.

Ospreys a fost învinsă de Cheetahs cu scorul de 44-23, în partida disputată vineri, la Bloemfontein, în etapa a cincea a competiţiei. În etapa următoare, la 7 octombrie, Ospreys va întâlni echipa galeză Scarlets.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite