VIDEO Juventus - FCSB 1-2: Bătaie de joc la ultima fază! Un debut groaznic şi o revenire la vicecampioana României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avem încă o dovadă că şi un campionat cu 14 echipe e prea mult pentru ce fotbal există în România. Nou-promovata Juventus Bucureşti face figuraţie în primul eşalon: n-a mai câştigat un meci oficial de la 31 mai, de când era în liga a doua.

Iar trupa pregătită de Daniel Opriţa n-a putut bifa un succes nici în faţa celor de la FCSB care s-a prezentat pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti cu o formulă experimentală.

Având în vedere că urmează returul crucial cu Sporting Lisabona (23 august, ora 21.45, Pro TV, Dolce Sport), Nicolae Dică a mers, în primul rând, pe mâna jucătorilor care nu vor fi pe teren contra portughezilor. Astfel, au fost titularizaţi oameni ca Lucian Filip, revenit într-o partidă oficială după 1 mai 2016, Nedelcu, Romario Benzar, Pintilii şi Arthur Jorge (ultimii patru fără drept de joc cu Sporting).

Portughezul Arthur Jorge, transferat săptămâna trecută, chiar în ziua turului cu Sporting Lisabona, e mult aşteptatul fundaş central despre care s-a vorbit toată vara. Iar fotbalistul de 23 de ani, ultima dată la Braga, a avut un debut de coşmar: a marcat un autogol după 13 secunde!

Chiar şi aşa, Romario Benzar (22), a marcat primul său gol la a doua apariţie la FCSB, şi Man (34) au stabilit scorul la pauză: 2-1 pentru FCSB.

La reluare, s-a jucat deschis, cu multe ocazii de ambele părţi, iar Juventus a fost în două rânduri aproape de egalare. Vicecampioana a fost cel mai aproape de 3-1 prin Budescu. Revenit după accidentare, fostul fotbalist al Astrei a lovit transversala după o lovitură liberă (68).

Juventus a încheiat partida în zece oameni, după ce Carabela a fost eliminat pentru două „galbene“ (45, 72).

Juventus a avut, totuşi, şansa de a „ciupi“ un punct în minutul 90+5, după ce Nedelcu a comis un henţ în careu, iar centralul Marius Avram a dictat penalty. Călinţaru şi-a bătut însă joc de echipa sa cu o execuţie ruşinoasă, trimiţând mingea în braţele lui Niţă cu o tentativă de „scăriţă“.

Victoria a ridicat FCSB pe locul 2 cu 15 puncte, după şapte etape. Lider e CFR Cluj cu 16 puncte şi cu un meci mai puţin disputat. Juventus Bucureşti e pe ultimul loc cu 2 puncte.

CITEŞTE ŞI:

*Sălbaticii Ligii I: jucătorii de la Juventus s-au bătut la vestiar! Un fotbalist a ajuns la spital, antrenorul şi-a dat demisia!

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite