VIDEO K1 în campionatul de fotbal al Ungariei! Un jucător a fost făcut KO după un fault grotesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derby-ul din etapa a 8-a a campionatului din Ungaria, dintre Ferencvaros şi Ujpest, va rămâne în memoria microbiştilor pentru intrarea criminală, în minutele de prelungire, a fotbalistului gazdelor Abraham Frimpong

Sâmbătă, în derby-ul Budapestei, Ferencvaros conducea cu un 2-0 liniştitor, rezultat stabilit încă din minutul 61, şi părea că ultimele momente ale partidei vor fi lipsite de suspans. 

Abraham Frimpong (27 de ani) a reuşit să iasă însă în evidenţă cu o intervenţie brutală, greu de imaginat pe un teren de fotbal. Intrat în teren la pauză, fundaşul central al campioanei Ungariei a reuşit un procedeu desprins parcă din luptele de contact şi l-a lovit cu piciorul în cap foarte violent pe mijlocaşul oaspeţilor, Patrik Bacsa (foto, în roşu).

Frimpong a văzut imediat cartonaşul roşu, însă a continuat să fie agresiv la adresa adversarilor care îi cereau socoteală. 

Conform digisport.ro, imediat după partida, jucătorul originar din Ghana a revenit la sentimente mai bune şi şi-a cerut scuze. ”Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat la finalul meciului. Sigur că n-am vrut să provoc accidentarea, a fost ghinion. Aş vrea să îmi cer scuze lui Patrik Bacsa. Sper că n-a suferit o lovitură serioasă”, a spus jucătorul lui Ferencvaros, pentru site-ul clubului.

În urma victoriei de sâmbătă, Ferencvaros rămâne lider în Ungaria, cu 16 puncte din şase jocuri, în timp ce Ujpest, cu 10 puncte adunate în 8 meciuri, ocupă locul 6.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite