VIDEO Măcel în Honduras la un meci de fotbal din prima ligă. 3 morţi, printre care şi un copil, şi cel puţin 10 răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimente şocante au avut loc în capitala Hondurasului, Tegucigalpa, la meciul Olimpia - Motagua, din prima ligă a campionatului de fotbal.

Conform BBC, cel puţin trei persoane au murit, printre care şi un copil, şi alte 10 au fost rănite în cadrul incidentelor care au avut loc la meciul Olimpia - Motagua, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 

Conflictul a izbucnit după ce autocarul oaspeţilor a fost atacat cu sticle şi pietre de fanii echipei Olimpia, în apropierea Stadionului Naţional din Tegucigalpa, motiv pentru care meciul a fost anulat de către Federaţie, iar scandalul s-a mutat apoi pe stadion.

În momentul în care s-a anunţat suspendarea partidei, pe arenă erau deja 10.000 de spectatori, între fanii adverşi începând mai multe altercaţii. Porţile stadionului s-au deschis şi suporterii au încercat să părăsească arena, dar au intrat într-o busculadă cu forţele de ordine, care au intervenit folosind gaze lacrimogene şi au produs un haos de nedescris.

"Trei oameni au decedat şi alţi şapte au fost impuscati sau înjunghiaţi. Unul dintre cei decedaţi este un copil. Trei dintre răniţi sunt în stare critică", a declarat, noaptea trecută, purtătorul de cuvant al unui spital din oraş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite