VIDEO Meci halucinant în Cupa României: „U“ Cluj - Astra era 3-0 în minutul 8. Apoi, a urmat o nebunie totală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azdren Llullaku
Azdren Llullaku

Cei care s-au hotărât să urmărească fie din stadion, fie din faţa televizoarelor partida de pe „Cluj Arena“ au făcut o alegere extrem de inspirată.

În România, trebuie să ai un noroc fantastic ca să vezi, din când în când, câte un meci mai spectaculos. Confruntarea dintre Universitatea Cluj, locul 6 în liga a doua, şi Astra, locul 6 în Liga I, nu anunţa mare lucru, însă s-a transformat într-o nebunie de meci!

Probabil, jucătorii lui Gigi Mulţescu au crezut că victoria e o formalitate în faţa grupării din eşalonul secund. Numai aşa s-ar explica startul dezastruos pe care l-a avut Astra pe „Cluj Arena“, acolo unde, în minutul 8, tabela arăta un neverosimil 3-0 pentru „U“ (Abrudan 2, Taub 5, 8).

La acest scor însă, cei de la Astra şi-au dat seama că se fac de râs şi au pornit o revenire de poveste. Ce-i drept, au avut şi noroc, fiindcă, până la final, gazdele şi-au dat două autogoluri!

Llullaku (14-penalty), Cordoş (24-autogol) şi acelaşi Llullaku (75) au marcat pentru Astra, iar partida s-a terminat 3-3 după 90 de minute, intrând în prelungiri. Aici, Sepsi (99) şi-a trimis în propia poartă, aducând calificarea Astrei în sferturile Cupei României.

La final, epuizat, Gigi Mulţescu a vorbit la microfonul Digi Sport, admiţând că, deşi are o carieră îndelungată în fotbal, rar i-a fost dat să trăiască un astfel de meci.

Ce a spus Gigi Mulţescu?

*Dacă se uită cineva din familie să ştie că sunt bine. În primul rând, a trebuit să-mi dau eu mie primul ajutor, să rămân în viaţă, dar sunt bune încercările astea, pentru că îmi confirmă că am inimă bună. 

*Cred că a fost un thriller, asta îmi vine în cap acum, pe care n-aş fi vrut să-l trăiesc. Dacă a fost cu sfârşit fericit, îmi convine, deşi numai eu ştiu ce am trăit. N-am mai trăit aşa ceva. E o experienţă de viaţă şi o întâmplare fericită.

VEZI GOLURILE MECIULUI „U“ CLUJ - ASTRA

Cupa României, optimi

Marţi

Hermannstadt – Voluntari 3-0

Turris Tr. Măgurele – CS U Craiova 1-4

CSMS Iaşi – Viitorul 2-2, 3-5  la lovituri de departajare

Miercuri

CS Mioveni – Sepsi 0-5

„U“ Cluj – Astra 3-4 

Gaz Metan – CFR Cluj 0-1

Joi

AFK Csikszereda – Dinamo 19.00

Dunărea Călăraşi – FCSB 21.45

*Meciurile sunt transmise de Digi Sport şi de Telekom Sport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite