VIDEO Mingea? Unde e mingea? Care minge? Golul care nu se vede

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incredibil! În anul 2012, într-o ţară, Italia, care are pretenţii că are cel mai puternic campionat din lume, s-a petrecut o fază de cascadorii râsului. Din cauza unor arbitri incompetenţi, un meci din Serie B, dintre Livorno şi Varese s-a disputat pe zăpadă cu o minge albă.

Partida din liga a doua de fotbal din Italia, Livorno - Varese 1-3 s-a disputat pe o ninsoare abundentă şi pe un viscol similar cu cel înregistrat în România săptămâna trecută. În repriza a doua, la scoul de 2-1 pentru Varese, s-a petrecut o fază comică, principalii vinovaţi fiind arbitrii, care au permis derularea partiodei cu o minge albă. De obicei, în condiţii meteo nefavorabile fie se joacă cu un balon portocaliu, fie cu unul roşu.

În minutul 78 al partidei, la scorul de 2-1 pentru oaspeţi, cei de la Varese au beneficiat de un corner. Mingea a fost trimisă spre interiorul careului, numai că niciunul dintre jucători n-a văzut când aceasta a căzut pe zăpadă. După câteva secunde de uluială, Magnus Troest a văzut mingea şi a trimis-o în poarta în care portarul se dusese în colţul opus!

Iată mai jos faza de cascadorii râsului. Oare unde o fi mingea?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite