VIDEO Mister desluşit: Cine ar fi trebuit să bată penalty-ul pe care l-a ratat Puşcaş cu Norvegia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul a „explodat“ pe margine după ce România a ratat deschiderea scorului în minutul 52. Problema e că nici omul pe care l-ar fi dorit Contra, în locul lui Puşcaş, n-are un bilanţ bun de la punctul cu var.

George Puşcaş a avut de îndurat furia lui Cosmin Contra în timpul meciului cu Norvegia şi, de altfel, a şi fost schimbat la 11 minute după ce a ratat un penalty. 

Chiar dacă, după meci, selecţionerul şi-a cerut scuze pentru că l-a înjurat pe Puşcaş ca la uşa cortului, e clar că episodul va lăsa urme.

Atacantul României a venit la interviul de după partida cu Norvegia, vizibil afectat. El a admis, totuşi, că lovitura de la 11 metri ar fi trebuit să fie executată de Nicuşor Stanciu. Problema e că nici acesta nu e cel mai sigur executant de penalty-uri! În primul meci din mandatul lui Daum, în preliminariile Mondialului din 2018, Stanciu a ratat un penalty în minutul 90+7 al duelului cu Muntenegru, la Cluj, iar partida s-a încheiat egal, 1-1.

Ce a spus Puşcaş după remiza cu Norvegia la Pro X?

*Normal că poţi să ratezi mereu, e trist. Dar îmi asum responsabilitatea, trebuie să mergem mai departe. Da, iniţial el trebuia să bată (n.r. - Stanciu). Mi-am asumat responsabilitatea, simţeam că dau gol. Am luat mingea şi, din păcate, am ratat. Îmi asum asta, atacanţii au şi momentele astea.

VEZI PENALTY-UL RATAT DE PUŞCAŞ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite