VIDEO Mitriţă, dublă de senzaţie în MLS! Motivul pentru care Mirel Rădoi nu va conta pe el în barajul cu Islanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul român al celor de la  New York City FC, Alexandru  Mitriţă, a înscris două goluri, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în victoria la scor, 4-0, din meciul cu  FC Cincinnati,

Într-o partidă contând pentru campionatul intern, fostul jucător al Universităţii Craiova a deschis scorul încă din secunda 30, după o acţiune personală care i-a entuziasmat pe comentatorii meciului Românul reuşit dubla în mimutul 43, după un şut din interiorul careului. Celelalte goluri ale întâlnirii au fost marcate de Tinnerholm ‘25 şi Medina ’88, iar Mitriţă a fost schimbat în minutul 86.

Îndiferent de realizările sale, selecţionerul Mirel Rădoi spunea, în urmă cu două săptămâni, că nu va conta pe serviciile sale în cele mai important meci al anului, barajul României pentru Euro 2020 cu Islanda. „Nu putem să-l convocăm pe Mitriţă în Islanda, pentru că dacă va veni din America direct în Islanda, va intra în izolare. Autorităţile ne-au spus clar asta. Va fi considerat contact direct dintr-o ţară cu foarte multe cazuri de COVID-19 şi va fi izolat”, a spus antrenorul tricolorilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite