VIDEO Moment superb după tragerea la sorţi pentru sferturile Ligii Campionilor: şi-a cerut iubita în căsătorie, în direct, la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leonardo
Leonardo

PSG nu prea a avut noroc şi a dat de Barcelona în următoarea fază a Ligii, însă acest lucru nu l-a descurajat pe directorul sportiv al francezilor. Dimpotriva! L-a făcut să prindă curaj şi să facă un gest emoţionant.

Leonardo a fost printre cei mai buni fotbalişti brazilieni care au evoluat în Europa. Aici, două cluburi i-au marcat cariera: Paris Saint-Germain (34 de meciuri şi 7 goluri) şi Milan (103 meciuri şi 22 de goluri). 

Având în vedere că a trăit 12 ani în Italia, în 2008, Leonardo a primit şi cetăţenia acestei ţări, unde a şi antrenat două cluburi: Milan şi Inter. Mai mult, prietena lui Leonardo e Anna Billo. Ea lucrează pentru postul italian Sky Sport. Cei doi au şi un copil împreună din 2011. 

Vineri, după tragerea la sorţi pentru sferturile Ligii Campionilor, Leonardo a intrat, în direct, la o emisiune moderată de prietena sa, pentru a comenta „dubla“ cu Barcelona. A fost momentul în care meciul a trecut în plan secund.

Ce s-a întâmplat?

Folosindu-se de ocazie, Leonardo a cerut-o în căsătorie pe Anna! Vizibil copleşită de emoţii, prezentatoarea postului Sky Sport n-a putut să zică decât: „Vorbim acasă, nu acum“.

VEZI MOMENTUL SUPERB

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite