VIDEO Momente unice cu Federer şi Nadal antrenori la Laver Cup. Ce sfaturi i-au dat italianului Fabio Fognini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabio Fognini.
Fabio Fognini.

Jucătorii de tenis cu cele mai multe titluri de Grand Slam câştigate, Roger Federer (20 de turnee) şi Rafael Nadal (19) au fost protagoniştii unor momente inedite la turneul Laver Cup.

La competiţia care se joacă în acest weekend la Geneva, cei doi mari jucători de tenis au oferit un moment de coaching unic coechipierului lor Fabio Fognini. În meciul cu americanul Jack Sock (210 ATP), italianul (11 ATP), care pierduse primul set cu 1-6, dar conducea în cel secund cu 5-4, a ascultat cu atenţie sfaturile lui Federer şi Nadal, însă rezultatul a fost dezastruos. Fabio a pierdut setul cu 7-6 şi, implicit, meciul.

Indicaţiile lui Federer au vizat doar aspectul psihiologic, singura precizare tactică fiind cea privind atenţionarea că urmează să se joace cu mingi noi. „În primul rând, de acum se va juca cu mingi noi şi va fi mai dificil. În al doilea rând, nu mai vreau să ai atitudinea asta negativă. Vreau să văd că eşti pozitiv. Dacă adversarul prinde un forehand bun, e în regulă, respectăm asta, poate e noroc, nu contează. Fii pozitiv!”, i-a spus Federer, în limba engleză, în timp ce Nadal îl vorbea în limba spaniolă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite