VIDEO Momentul oribil în care suedezul Isak a fost huiduit din cauza culorii pielii: Ce au spus comentatorii Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida România - Suedia de vineri seară a furnizat scene cumplite care ne demonstrează, încă o dată că, băgând mizeria pe sub preş, nu facem altceva decât să avem probleme tot mai mari.

Problema rasismului şi a unor porniri xenofobe în România devine tot mai mare, însă cei care ar trebui să ia măsuri pentru a opri aceste fenomene greţoase, deocamdată, închid ochii.

Cazul Federaţiei Române de Fotbal e elocvent în acest sens! În ultimii doi, trei ani, FRF s-a „abonat“ la amenzi şi la suspendări ale terenului din cauza unor derbedei care vin la meciurile naţionalei şi care pleacă acasă, nestingheriţi, după meci, în loc să fie identificaţi şi interzişi pe stadioane.

De aceea, România începe să dobândească reputaţia unei ţări în care rasismul face ravagii! Norvegienii au vorbit despre acest lucru, luna trecută, iar suedezii s-au plâns de el, înaintea venirii în Bucureşti. Şi au avut dreptate! Pe „Arena Naţională“, vineri seară, s-a văzut că nordicii n-au exagerat şi avem chiar o problemă cu rasismul!

Concret, în minutul 78, în momentul intrării sale pe teren, suedezul Alexander Isak (20 de ani) a fost fluierat copios şi s-a aruncat în el cu o minge de golf. „Vina“ lui Isak în această poveste e că e un fotbalist de culoare!

În timpul transmiunii directe, comentatorii Pro TV au remarcat şi ei momentul penibil, însă au încercat să-l minimalizeze, după cum se poate vedea mai jos.

Din păcate pentru noi, incidentul a fost relatat pe larg în presa internaţională, după cum „Adevărul“ a scris în textele de mai jos:

CITEŞTE ŞI:

Suedezul Isak îi distruge pe românii care l-au huiduit din cauza culorii pielii: Cum i-a catalogat într-o declaraţie acidă

FOTO Viorică Dăncilă a devenit microbistă: Liderul e PSD e luat peste picior din cauza unei fotografii

Suedezii ne fac praf, dar tot ei ne-au salvat de un dezastru din cauza rasismului: Ce a riscat România

Ce riscă România, după acuzele de rasism din meciul cu Suedia

România s-a făcut de râs în Europa: Presa internaţională a scris pe larg despre un incident rasist de pe Arena Naţională!

Noi cu mesajul infantil înainte de meci, ei cu bun simţ după victorie: Ce a scris ambasada Suediei pe Facebook

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite