VIDEO Mourinho şi-a pus mâinile în cap: Coreeanul Heung-Min Son a înscris un gol care a uimit Anglia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jose Mourinho are patru victorii în cinci meciuri la Tottenham
Jose Mourinho are patru victorii în cinci meciuri la Tottenham

Weekend-ul fotbalistic în Europa a oferit două reuşite de senzaţie! Luis Suarez a „inventat“ o execuţie ireală în victoria Barcelonei cu Mallorca, iar în Premier League s-a marcat un gol splendid.

Tottenham a renăscut sub comanda lui Jose Mourinho! Până la venirea portughezului, londonezii obţinuseră doar trei victorii în ultimele 12 partide. Cu „The Special One“, Tottenham are patru victorii în cinci meciuri!

Şi, nici vorba să parcheze „autobaza“ în faţa porţii! De fapt, Tottenham e o maşină de înscris goluri: 16 în cinci meciurii cu Mourinho pe bancă! Singura întâlnire în care londonezii au marcat mai puţin de trei goluri a fost cea pierdută la Manchester, cu United, scor 1-2.

Sâmbătă, în etapa cu numărul 16 din Premier League, Tottenham n-a avut milă de Burnley pe care a distrus-o cu 5-0! 

Cea mai specială reuşită a partidei a venit în minutul 32, atunci când sud-coreeanul Heung-Min Son a pornit din preajma careului propriu şi, după o cursă fabuloasă, a marcat în poarta cealaltă:

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Ce gol a dat Barcelona: Suarez, execuţie ireală cu Mallorca! Aşa ceva nu se poate nici pe PlayStation

7 e locul ocupat de Tottenham în Premier League. Echipa are 23 de puncte după 16 runde. Lider e Liverpool cu 46 de puncte.   5 goluri a marcat Heung-Min Son în acest sezon de Premier League.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite