VIDEO Neşu, prima apariţie publică după un an. Imagini şi declaraţii tulburătoare. Ce îi lipseşte şi ce-şi doreşte de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihăiţă Neşu, alături de prietenul său George Ogăraru
Mihăiţă Neşu, alături de prietenul său George Ogăraru

În 19 februarie, fostul fotbalist va împlini 30 de ani. Viaţa i s-a schimbat complet după accidentul cumplit pe care l-a suferit la un antrenament, în 10 mai 2011. Chiar dacă fotbalul l-a adus într-o situaţie teribilă, Mihăiţă a revenit pe gazon povestind cu o tărie incredibilă şi cu un calm de admirat despre noua sa viaţă.

Steaua va juca, joi (ora 20.00, Digi Sport 1, Dolce Sport 1), la Amsterdam, însă s-a cazat la 30 de kilometri de capitala Olandei, la Utrecht, oraşul care, în România cel puţin, înseamnă Mihăiţă Neşu. 

La 10 mai 2011, la un antrenament al echipei locale, fundaşul stânga şi-a fracturat coloana, după ce un coechipier a căzut peste el. De atunci, Mihăiţă e paralizat parţial, de la gât în jos.

A fost la antrenament, merge şi la meci

Chiar dacă e într-o luptă permanentă pentru a merge din nou, Neşu nu ratează niciun meci al echipei sale de suflet, Steaua. În Olanda, roş-albaştrii s-au lovit de o serie de probleme privind locul de cazare şi terenul de antrenament.

Prin intermediul lui Neşu, steliştii au reuşit să găsească un teren bun de pregătire, folosind baza celor de la Utrecht. Aici, au fost vizitaţi chiar de Mihăiţă Neşu, care a urmărit antrenamentul de la o lojă. El va fi prezent şi pe „Amsterdam ArenA“, fiind invitat să ia loc în loja regală la meciul Ajax – Steaua.

Nesu Steau

„Vreau să simt frigul, căldura“

Cu ocazia primei sale ieşiri publice după o lungă perioadă, Neşu a vorbit despre viaţa sa din ultimul an.

„Ultimul an a fost mai bun şi văd lucrurile altfel. M-am obişnuit cu situaţia. Am fost recent la Oradea şi m-am simţit foarte bine, fiindcă familia şi prietenii au fost lângă mine opt ore din 12“, a povestit Neşu pentru Pro TV.

Cum interviul a avut loc pe un teren de fotbal, în timp ce ningea, Neşu a fost întrebat cum se simte în iarbă: „Nu am niciun sentiment când intru pe terenul de fotbal. Aş vrea să simt tot ce nu le place oamenilor, frig, căldură, durere…dar ce pot să fac, dacă eu nu simt nimic“.

Neşu va împlini, în curând, 30 de ani, dar şi-a mai sărbătorit zilele de naştere, încă înainte de accidentare. „În România, de obicei, eram în cantonamente de ziua mea. În Olanda, n-am sărbătorit decât în cadru intim. Nu-mi doresc niciun cadou. Aştept să mă fac sănătos într-o zi. În rest, alte pretenţii nu mai am“, a încheiat Mihăiţă.

VEZI INTERVIUL ACORDAT DE NEŞU DUPĂ UN AN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite