VIDEO O paradă ireală: Legendarul Xavi a ratat şansa unei performanţe unice în fotbalul mondial după o fază incredibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare internaţional spaniol s-a hotărât să joace încă un sezon, deşi a ajuns la 38 de ani, din dorinţa de a câştiga Liga Campionilor atât în Europa, cât şi în Asia. Visul său s-a năruit, marţi seara, la Teheran.

Xavi a avansat cu Al-Sadd Doha (Qatar) până în semifinalele Ligii Campionilor Asiei şi a fost la doi paşi de a deveni primul fotbalist care cucereşte Liga, atât în Europa, cât şi în Asia.

Din păcate pentru el, Al-Sadd a pierdut manşa tur, acasă, cu 0-1, iar în ciuda faptului că a condus în returul de la Teheran, în faţa celor de la Persepolis (Iran), meciul s-a încheiat 1-1.

Totuşi, în minutul 86, Xavi şi colegii săi au fost la un pas de calificare. Chiar Xavi a trimis o lovitură fulgerătoare de cap pe spaţiul porţii şi, chiar dacă mingea a fost văzută în poartă de comentatorul de limba arabă, portarul iranian Alireza Beiranvand a reuşit o paradă ireală, trimiţând în corner!

Beiranvand e acelaşi portar care, în vara acestui an, la Mondiale, s-a opus penalty-ului executat de Cristiano Ronaldo în meciul Iran – Portugalia, scor 1-1.

VEZI PARADA FABULOASĂ A LUI BEIRANVAND ÎN FAŢA LUI XAVI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite