VIDEO Ce păţeşte un reporter care pune o întrebare incomodă: a primit răspunsul, dar şi ceva extrem de dureros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se spune că un ziarist bun e un ziarist perseverent, care încearcă să obţină cât mai multe informaţii. Uneori însă, munca de jurnalist implică şi anumite riscuri, după cum a aflat un reporter al televiziunii iraniene.

Iranul ocupă locul 173 din 180 în ultimul clasament întocmit pe baza libertăţii de exprimare a presei. Pe lângă faptul că jurnaliştii iranieni se lovesc de tot felul de restricţii guvernamentale, atunci când vor să scrie articole sau să difuzeze reportaje şi ştiri, unii dintre ei au parte şi de experienţe extrem de dureroase.

De un astfel de episod a avut parte un reporter sportiv al televiziunii iraniene. În timp ce îl intervieva pe Bahram Afsharzadeh, preşedintele clubului de fotbal Esteghlal Teheran, reporterul i-a pus înterlocuturului său o întrebare incomodă despre o decizie care s-ar fi luat în cadrul Consiliului de Administraţie. 

Uşor iritat, Afsharzadeh a răspuns: „Nici nu s-a votat aşa ceva şi nici nu s-a discutat. Totul e o invenţie a voastră“. Cum şi-a terminat fraza, oficialul clubului Esteghlal i-a aplicat şi o lovitură-fulger reporterului într-o zonă destul de sensibilă!

VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT

Incidentul a făcut înconjurul lumii şi a ajuns subiect şi în „Daily Mirror“. Publicaţia engleză a pornit de la gestul lui Afsharzadeh şi a lansat şi un sondaj de opinie: „Care credeţi că va fi primul antrenor din Premier League care va lovi un jurnalist în testicule?“. Deocamdată, Mourinho conduce în sondaj, adunând 34 la sută dintre voturi.

Revenind la Afsharzadeh, acesta a insistat, ulterior, că gestul său a fost doar o glumă, el având obiceiul de a-i tachina pe ziarişti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite