VIDEO: Pele şi Cantona, martori la retragerea lui Scholes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul englez Paul Scholes s-a retras aseară oficial. pe stadionul Old Trafford, într-un meci amical în care Manchester United a întâlnit echipa americană New York Cosmos.

"Diavolii" s-au impus cu 6-0, o victorie pe măsura carierei fabuloase a lui Scholes, jucător care şi-a anunţat retragerea la finalul sezonului trecut. Scholes şi-a serbat retragerea cu un gol de excepţie, şut de la 20 de metri, reuşită care a deschis scorul.

"Sper că le-am lăsat fanilor câteva amintiri frumoase. Vreau să-i mulţumesc managerului, coechipierilor mei, şi întregului staff tehnic. Nici nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscător le sunt. Toţi s-au purtat foarte bine cu mine la fel şi fanii, încă de la începutul carierei mele.
A fost o seară specială. Le mulţumesc din suflet fanilor şi de-abia aştept să devin unul dintre ei şi să urmăresc din tribună cum această echipă va câştiga noi trofee", a spus Scholes.

La festivitatea de retragere a lui Scholes a luat parte şi legendarul Pele. Brazilianul este preşedintele de onoare al clubului american, înfiinţat în 2010, dar care intenţionează să ducă mai departe tradiţia echpei New York Cosmos, la care a jucat marele Pele şi care s-a desfiinţat în 1985.

Mai mult, directorul sportiv al clubului american este nimeni altul decât Eric Cantona, fosta gloria a lui United, unul dintre cei mai buni jucători străini care au jucat vreodată în campionatul englez.

Paul Scholes a debutat la prima echipă a lui United în anul 1994 şi a jucat pentru "diavoli" timp de 17 ani, reuşind să câştige 10 titluri de campioni şi de două ori Liga Campionilor.

Urmăriţi un rezumat al meciului de aseară şi golul superb prin care Scholes şi-a luat la revedere de la fani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite