VIDEO „Pentru România!“: Discurs splendid al venezueleanului care a adus victoria uriaşă a CFR-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR

Mario Rondon (33 de ani) a făcut de toate în cele 19 minute în care s-a aflat pe teren: a marcat un gol senzaţional (87) şi a şi fost eliminat pentru un fault extrem de dur (90).

CFR are un parcurs european impresionant în acest sezon şi face o reclamă excelentă pentru fotbalul românesc după ce, anul trecut, s-a făcut de râs din cauza eliminării cu Dudelange (Luxemburg).

Dan Petrescu, cel mai bun antrenor din Liga I, a construit o echipă care nu punctează la impresia artistică, dar care excelează la capitolul de dăruire. CFR are o echipă de luptători, ceea ce reiese şi din discursul lui Mario Rondon, autorul golului victoriei în meciul cu Rennes.

Ce a spus Mario Rondon la Digi Sport?

*Eroul meciului e întreaga echipă, nu numai eu. E meritul tuturor. În această dimineaţă, am lucrat fazele fixe şi mă bucur că am câştigat acest meci.

*Am simţit că îmi pot ajuta echipa în acest meci. Mă bucur că am reuşit asta. E important să ne calificăm pentru CFR şi pentru România şi pentru mine. Mai avem două partide şi vom lupta să revenim pe primul loc.

VEZI GOLUL MARCAT DE RONDON

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite