VIDEO De povestit nepoţilor! Show-ul Mayssei Pessoa la loviturile de departajare ale finalei Ligii Campionilor dintre Gyor şi CSM Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti este noua deţinătoare a Ligii Campionilor, după ce a trecut de Gyor, la loviturile de departajare, chiar în Ungaria, la Budapesta.

La finalul timpului regulamentar scorul a fost 22-22, iar după reprizele de prelungiri 25-25. S-a trecut astfel la loviturile de departajare, unde desfăşurarea ostilităţilor a fost fabuloasă pentru noi. Prima care a tras a fost Gullden, de la CSM, care marcase 14 goluri în timpul meciului. Suedeza a înscris fără probleme. 

De la unguroaice a tras Kovacsis, iar Grubisic n-a apărat. A urmat Carmen Martin, de la CSM. Gol cu pâmântul. Antrenorii CSM-ului au schimbat portarul şi între buturi a intrat brazilianca Pessoa, care şi-a intimidat adversara după modelul Grobbellar, de la Liverpool, din anii 1980. Tactica ei a dat roade şi a apărat lovitura lui Groot. Rodrigues a făcut 3-1, Pessoa a apărat din nou, la execuţia lui Loke, şi Aurelia Brădeanu a înscris golul victoriie noastre. Scor final 29-26 şi CSM Bucureşti e noua campioană a Europei. 

 VIDEO Reacţie nebunească a comentatorului brazilian la loviturile de la 7 metri

Massya Pessoa a dedicat victoria iubitei sale, un fotomodel canadian: "Îmi plac femeile, nu mă ascund!" 

Mărturia unei campioane. Ce a simţit Aurelia Brădeanu înaintea executării loviturii decisive de la 7 metri

Gustul dulce al răzbunării. Cine e cea mai fericită jucătoare de la CSM după triumful de la Budapesta

Povestea Isabellei Gullden, golghetera Ligii Campionilor 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite