VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se spune că ce se întâmplă în Vegas rămâne în Vegas, dar deznodământul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.

Dacă Nick Kyrgyos este unul dintre personajele negative ale tenisului masculin, începând de joi, şi circutul feminin se poate "mândri" cu jucătoare problemă.

La finalul unei întâlniri care a avut loc în optimile de finală. ale Henderson Open, turneu ITF 60W desfăşurat săptămâna aceasta în Las Vegas, cele două jucătoare, Katherine Sebov (foto), 20 de ani, locul 256 WTA, din Canada şi Alycia Parks (18 ani), locul 410 WTA, din USA, s-au luat pur şi simplu la bătaie. 

După terminarea partidei pierdută cu 6-0, 7-6 (9), Alycia Parks a dat cu racheta de pământ, s-a îndreptat către fileu şi a reacţionat cu totul neaşteptat după ce şi-a salutat adversara, sărind cu pumnii şi picioarele pe aceasta. Arbitrul de scaun a intervenit imediat, dar a fost nevoie de ajutorul stewarzilor şi a membrilor din staff-urile celor două sportive pentru aplanarea conflictului.

În faţa jurnaliştilor, Parks a justificat reacţia avuta prin faptul că adversara i-ar fi strâns mâna foarte puternic: ”M-a strâns foarte tare de mână!”. a declarat sportiva. Federaţia Internaţională de Tenis urmează să analizeze incidentul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite