VIDEO Rapidul plânge şi acum după Doumbia! A fost refuzat de Rednic şi acum e mare star în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seydou Doumbia a fost cel mai bun fotbalist din campionatul Rusiei în anul trecut. În prima etapă din noul sezon a marcat din nou.

e 28 ianuarie 2008, pe siteul Rapidului apărea următoarea ştire. "La antrenamentul din această dimineată al echipei secunde s-a prezentat ivorianul Seydou Doumbia. În vârstă de 20 de ani (născut pe 31 decembrie 1987), Seydou evoluează pe postul de atacant pentru prim-divizionara japoneză Kashiwa Reysol, unde a marcat 3 goluri în 24 de partide. Seydou a făcut parte din reprezentativa U-19 a Coastei de Fildeţş, iar în 2006 a făcut pasul spre J-League 1, primul eşalon fotbalistic din Japonia. Atacantul se va pregăti cu Rapid II sub comanda lui Florin Motroc până la revenirea primei echipe din Portugalia, când va încerca să îl convingă pe Mircea Rednic că poate fi o solutie pentru ofensiva giuleştenilor".

Doumbia nu a rueşit să-l impresioneze pe Rednic. De un an face furori în Rusia şi în Liga Campionilor, la ŢSKA Moscova, echipă pentru care a marcat de 35 de ori în 54 de meciuri. În prima etapă dn noul sezon, ŢSKA Moscova a învins-o pe FC Rostov cu 1-0, iar golul a fost marcat, bineîneţeles, de Doumboia. Iată mai jos reuşita:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite