VIDEO De râsul internetului: Bogdan Argeş Vintilă, declaraţii ridicole înaintea debutului său la FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, la instalarea sa, a oferit o mostră de linguşeală, spunând că a acceptat oferta lui Becali din dorinţa de a lucra pentru un creştin, Bogdan Argeş Vintilă a provocat valuri şi la prima sa conferinţă de presă.

Bogdan Argeş Vintilă a apucat să vorbească foarte puţin la conferinţa sa de prezentare, în condiţiile în care Gigi Becali a fost eroul principal al evenimentului de vineri.

La o zi distanţă însă, tehnicianul de 47 de ani s-a aflat de unul singur în faţa jurnaliştilor, însă declaraţiile sale mai mult i-au stricat imaginea. Spre exemplu, atunci când a fost rugat să analizeze întâlnirea de duminică (ora 21.00) cu Gaz Metan Mediaş, partidă care va marca debutul său pe banca FCSB-ului, Vintilă a rostit o frază ridicolă.

„Ne aşteaptă un joc dificil, dar nu foarte greu“, a spus noul antrenor al FCSB-ului, iar acest moment din timpul conferinţei a devenit deja viral pe internet.

Ce a mai declarat Bogdan Vintilă?

*M-aş duce cu drag pe Muntele Athos, cu drag! N-am mai fost. Voiam să merg, dar a apărut acest serviciu (n.r. – numirea sa la FCSB). Da, am vrut să merg.

*Văd că e o chestie...asta cu religia. Se cam râde de tine! Le ducem mai departe. Şi cu bune, şi cu rele!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite