VIDEO Real Madrid câştigă primul amical de gală din 2014. Constelaţie de vedete în deşert, în PSG-Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

Real Madrid a câştigat la limită, scor 1-0, primul meci amical din 2014 disputat contra campioanei Franţei, PSG. Unicul gol al întâlnirii disputate la Doha, în Qatar, a fost marcat de tănârul Jese Rodriguez (20 de ani).

"Khalifa Stadium" din Doha a găzduit în a doua zi a anului 2014 un amical de lux între PSG şi Real Madrid. Ambele formaţii şi-au încheiat vacanţa, debutând devreme în noul an, în aşteptarea meciurilor oficiale. În faţa unor tribune arhipline, cele PSG şi Real au oferit un meci spectaculos, cu ocazii la ambele porţi, însă cu un singur gol.

Deşi francezii au dominat prima parte a meciului, tănărul spaniol de 20 de ani Jese a înscris în minutul 19, cu un şut la colţul lung, după o lansare în adâncime a lui Morata. În repriza secundă cei care au dominat au fost tot jucătorii lui PSG, care au ratat ocazie după ocazie, însă marile ocazii au aparţinut tot madrilenilor, Benzema trimiţând balonul în bară în minutul 52. S-a terminat 1-0 pentru Real, care începe anul cu dreptul. 

De menţionat este că în acest meci de pregătire Real Madrid a mizat pe foarte mulţi jucători tineri proveniţi din propria pepinieră, semn că formaţia lui Carlo Ancelotti şi-a schimbat politica şi se orientează mai mult spre creşterea propriilor fotbalişti decât pe cumpărarea unor staruri contra unor sume exorbitante (vezi transferul lui Bale de la Tottenham care a costat 100 de milioane de euro).

PSG: Sirigu - Van der Wiel, Alex, Thiago Silva, Digne - Matuidi, Motta, Verratti - Cavani, Lavezzi, Ibrahimovici.

Real Madrid: Diego Lopez - Arbeloa, Ramos, Nacho, Casado - Illarramendi, Xabi Alonso - Morata, Jese, Jose Rodriguez - Cristiano Ronaldo.

VIDEO PSG-Real Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite