VIDEO REVOLTĂTOR / Se repetă „cazul Galamaz“? Derbedeii din galeria Petrolului ameninţă Dinamo printr-un comunicat trimis la Primărie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploieştenii dau semne că n-au învăţat nimic din episodul ruşinos în care un drogat, Dragoş Enache, a pătruns pe teren şi a lovit un fotbalist al Stelei. Deşi prahovenii au avut terenul suspendat după acel incident jalnic, nu s-au luat măsuri împotriva huliganilor. 

Petrolul Ploieşti e o echipă de tradiţie, are şi un superstadion şi o galerie pe măsură. Numai că, prahovenii au o mare problemă: huliganii din cauza cărora au suferit şi în sezonul trecut.

Atunci, la un meci Petrolul - Steaua, un tip drogat, Dragoş Enache, a avut un comportament animalic, lovindu-l mişeleşte pe George Galamaz.

Pe lângă faptul că „lupii" au pierdut jocul respectiv cu 0-3 la masa verde, ei s-au ales şi cu terenul suspendat. Din păcate, acest episod nu i-a îndemnat pe oficialii Petrolului să ia o atitudine mai dură în lupta împotriva huliganilor.

Incredibil, dar adevărat: derbedeii dau şi comunicate!

În noul sezon, Dinamo intenţionează să joace partidele din Liga Europa pe arena „Ilie Oană" din Ploieşti.

Motivele? Stadionul din „Ştefan cel Mare" n-a fost omologat de UEFA, iar „Arena Naţională", cel puţin pe durata verii, va găzdui o serie de evenimente extra fotbalistice, precum concertul „Lady Gaga".

„Câinii" vor debuta în preliminariile Ligii Europa peste o lună şi jumătate, iar partida de pe teren propriu o vor juca la Ploieşti, fie la 23 august, fie la 30 august.

Aflând de acest program, huliganii din galeria Petrolului au trimis un protest la Primăria Ploieştiului.

„E de neconceput ca o echipă bucureşteană să dispute pe stadionul «Ilie Oană» meciuri oficiale sau amicale, interne ori internaţionale. O asemenea umilinţă ar avea efecte devastatoare în ceea ce priveşte liniştea şi armonia din jurul echipei-fanion a Ploieştiului şi a judeţului Prahova", se arată în comunicatul huliganilor!

Dragoş Enache e în libertate

Faptul că nişte derbedei îşi permit să vină cu ameninţări de acest gen, prin publicarea unor comunicate, nu e chiar o surpriză. Asta deoarece, spre exemplu, Dragoş Enache, acel tip drogat care l-a atacat pe Galamaz, e acum în stare libertate.

El a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, fiind obligat să-i achite şi despăgubiri de 50.000 de lei lui Galamaz!

Enache a scăpat de puşcărie pentru că, potrivit unui articol din Codul Penal, şi-a recunoscut fapta pe care, oricum, nu o putea nega, având în vedere că totul s-a petrecut într-un loc public, pe un stadion de fotbal!

VEZI CUM L-A ATACAT ENACHE PE GALAMAZ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite