articolul anterior articolul urmator

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep şi Qiang Wang. Cum s-a redresat românca într-un moment în care părea să aibă probleme destul de mari

3
14 Mar 2018 07:19:43
Autor: Iulian Anghel
Simona Halep
Simona Halep

3 Comentarii

Viorica Alexandru
14.03.2018, 09:29:18

cand o sa invatati sa scrieti o cronica sportiva? Meciul a fost frumos pentru ca chinezoaica a fost o jucatoare de nota 10. Simona a jucat peste ea.

+3 (3 voturi)
cristina alexe
14.03.2018, 13:48:21

Pai cum sa se redreseze, la chemat pe australian si ala i-a torait acolo bla, bla. Curios, n-am vazut pe nimeni apeland atat de mult la antrenor, una intr-una cum face ea. Era interesant de vazut cum evolua tenisul in general fara a avea aceasta posibilitate de a chema antrenorul. la baieti nu exista asta. ar trebui ca aia de la WTA sa mai schimbe ceva ca azi maine nimeni nu se mai uita la fete, e plictisitor, e ca un antrenament practic. si nu Halep joaca bine, celelalte joaca extrem de prost. sunt foarte slabe jucatoare, tenisul nu mai e ce a fost. ar trebui verificate toate si la ce consuma in general , am spus toate de la A la Z.

+2 (2 voturi)
Petru Onisim
14.03.2018, 16:56:14

Ne reamintim cum Simona la unele partide pe care le pierdea acuza adversara ca si-a chemat antrenorul sau ca s-a uitat la antrenor si i-a cerut sfatul"in timpul desfășurării setului. Acum Simo, permanet, cere sfatul antrenorului in timpul partidelor. Sigur la următorul turneu "media"străină ii va pune aceasta întrebare cu solicitarea sfaturilor antrenorului in timpul partidei, asa cum ii pune, permanent, întrebarea referitoare la"numarul 1 WTA"