VIDEO Rezumatul partidei şi reacţii după un meci fabulos: Liverpool - Dortmund. Ce le-a spus Klopp jucătorilor la pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sahko şi Jurgen Flopp
Sahko şi Jurgen Flopp

Liverpool s-a calificat în semifinalele Europa League după un meci absolut nebun cu Borussia Dortmund. Cormoranii au revenit de la 1-3 pentru a se impune cu 4-3 şi a merge mai departe.

Thomas Tuchel, antrenor Borussia Dortmund: "Nu pot explica ce s-a întâmplat. Aş putea explica ceva logic, dar ceea ce s-a întâmplat cu Liverpool nu e logic.A fost foarte multă emoţie. La final, când era 3-3, toţi credeau că aşa a fost să fie, că aşa era scris. Când crezi atât de puternic în ceva, atunci reuşeşti să faci ceea ce a făcut Liverpool.Sportul este despre victorii, iar noi n-am reuşit să câştigăm. Trebuie să acceptăm asta, să fim nişte învinşi onorabili şi s-o felicităm pe Liverpool. Trebuie să acceptăm eşecul ca nişte campioni".

Divok Origi, Liverpool: Klopp ne-a zis să ieşim pe teren în repriza a doua şi să facem un joc pe care să şi-l amintească şi copiii, şi nepoţii noştri. Să le oferim fanilor momente măreţe. Şi am făcut-o!

Gary Lineker, fost internaţional englez: Liverpool s-a întors din morţi! E absolut incredibil ce s-a întâmplat.

Jurgen Klopp, antrenor Liverpool: Echipa s-a inspirat din finala de la Istanbul, din 2005. Le-am reamintit jucătorilor cum Liverpool a întors acel meci de la 0-3 în finala Ligii Campionilor. A fost genial, remarcabil, emoţionant. În general, în fotbal un meci este terminat într-o astfel de situaţie, dar niciodată cu Liverpool. A fost frumos de privit acest meci. Aveam nevoie de trei goluri şi le-am spus băieţilor că va fi greu, dar este posibil şi trebuie să încercăm. Ştiu că pentru astfel de momente fotbalul este frumos. Nu voi uita niciodată acest meci, este ceva special

Alături de Liverpool, merg mai departe Sevilla, Villareal şi Şahtior Doneţk, iar tragerea la sorţi va avea loc azi, de la ora 14.00. 

VIDEO Rezumatul partidei de la Liverpool

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite