VIDEO Romeo Gontineac: "Englezii au fost prea rapizi pentru noi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Previzibilă cu mult timp înainte, înfrângerea echipei de rugby a României în faţa Angliei nu a avut dimensiunile celei din 2001 - atunci a fost 0-134, acum 0-67. Antrenorul Romeo Gontineac s-a declarat dezamăgit de joc, dar a precizat că meciul cu Georgia a reprezentat prioritatea în acest moment.

Cu mai mulţi jucători noi în echipă - s-au operat unsprezece schimbări faţă de cea folosită contra Argentinei (8-43) -, România a rezistat doar 20 de minute în faţa Angliei. "Sunt dezamăgiţi, desigur, însă englezii au fost prea rapizi pentru noi. Nu ne-am apărat cu multă vigoare şi ei au găsit repede intervale după doi sau trei timpi de joc. Şi în margine am suferit, de asemenea, mult (n.r. - am pierdut şapte pe repunerea noastră). Prioritatea noastră acum este meciul cu Georgia", a declarat Romeo Gontineac.

Căpitan al "stejarilor" şi unul dintre prinzătorii în margine, Cristian Petre a explicat sincopele aprute în felul următor: "Englezii au reacţionat foarte bine în tuşă. Cred, de asemenea, că talonerul nostru (n.r. - Zebega) nu a auzit de fiecare dată codurile pe care i le-am dat. Poate din cauza zgomotului".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite