VIDEO Ronaldo ar trebui să bage capul în pământ: Ce a spus antrenorul său după ce portughezul l-a înjurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sarri

Maurizio Sarri (60 de ani) nu e cel mai bun antrenor din lume, însă a dat dovadă de mult bun simţ într-o situaţie în care putea să-şi piardă controlul.

Maurizio Sarri a avut ghinionul de a fi în prim-planul unor situaţii extrem de bizare, sezonul trecut, la Chelsea, şi acum la Juventus.

Pe când s-a aflat pe banca londonezilor, italianul nu l-a putut schimba pe portarul Keppa, fiindca acesta a refuzat, pur şi simplu, să iasă de pe teren în timpul unui meci! Atunci, lumea fotbalului a asistat la nişte scene şocante, cu Sarri făcând o criză de nervi şi cu Keppa rămânând între buturi, în ciuda gesturilor disperate ale antrenorului său!

Duminică, în timpul derby-ului Juventus – AC Milan, scor 1-0, Sarri şi-a permis să-l schimbe pentru al doilea meci la rând pe Cristiano Ronaldo. Portughezul a „turbat“, s-a dus direct la vestiar, a făcut duş şi s-a dus acasă cu trei minute înainte de terminarea partidei! Mai mult, potrivit presei din Italia, în drum spre vestiar, Ronaldo l-ar fi înjurat pe Sarri!

Chestionat după meci despre acest incident, tehnicianul celor de la Juventus a avut o reacţie admirabilă, iar declaraţiile sale au fost preluate şi de „Gazeta Sporturilor“.

Ce a spus Maurizio Sarri?

*Eu îi înţeleg furia şi aş fi îngrijorat dacă nu s-ar enerva. N-am nicio problemă cu el şi chiar îi mulţumesc pentru că a jucat, deşi nu era în cea mai bună stare. 

*Acum o lună a primit o lovitură în genunchi, are o mică problemă la ligamentul colateral, care îi provoacă dureri la pulpă şi pe adductori. De aceea, nici nu se poate pregăti la maximum. 

*Chestiunea plecării înaintea finalului meciului o va rezolva cu colegii.

VEZI REACŢIA LUI RONALDO ÎN MOMENTUL SCHIMBĂRII

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite