VIDEO Cât de bine s-a descurcat Usain Bolt la antrenamentele Borussiei Dortmund: „Vreau să-i trimit caseta lui Mourinho“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Gotze îi explică lui Bolt ce are de făcut
Mario Gotze îi explică lui Bolt ce are de făcut

Legendarul Usain Bolt, de opt ori medaliat la Jocurile Olimpice şi recordman pe proba de 100 de metri, vrea să se reprofileze.

Sprinterul jamaican a dat probe la Borussia Dortmund, fiind invitat la două sesiuni de antrenamente. La a doua şedinţă de pregătire, în faţa a peste 1.000 de suporteri, Bolt a reuşit două goluri, unul cu o lovitură de cap şi unul din penalty, şi a trecut mingea printre picioare unui adversar.

Bolt şi-a acordat nota 7 din 10 pentru prestaţia sa de la antrenamente, dar a declarat că vrea să îi trimită caseta cu antrenamentul lui Jose Mourinho, sportivul de 31 de ani fiind fan declarat al lui Manchester United.

Peter Stoger, antrenorul Borussiei Dortmund a declarat: „Dacă vrea cu adevărat să joace la cel mai înalt nivel, mai are mult de lucru. Ştie fotbal, a arătat câteva lucruri frumoase şi e dornic să înveţe. Din păcate, la vârsta lui nu mai e mult loc pentru dezvoltare“.

VIDEO Cum s-a descurcat Bolt la antrenamentele Borussiei Dortmund

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite