Cum îşi bat fotbaliştii joc de ocazii? Tănase şi Elton concurează la capitolul „ratarea campionatului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

După o etapă plină de greşeli de arbitraj, în runda 25 din Liga 1 au fost consemnate două faze inexplicabile, în care spectatorii au asistat la două ratări enorme, Tănase de la Steaua şi Elton de la Dinamo fiind în rol de protagonişti.

Duminică seara, în partida Petrolul-Dinamo, încheiată la egalitate, 2-2, în prelungiri, Gelu Velici i-a pasat ideal lui Elton în careul advers, însă mijlocaşul dinamovist, singur cu poarta goală, a trimis pe lângă din 3-4 metri. 

Comentatorii acestui duel, transmis de Digi Sport, au făcut haz de necaz, precizând după această fază că "Elton a intrat în poartă, dar nu şi mingea". Această ratare l-a exasperat pe Flavius Stoican, căruia nu i-a venit să creadă că elevul său şi-a bătut joc de o şansă rarisimă care ar fi putut aduce victoria lui Dinamo pe terenul Petrolului.

Însă, ratarea lui Elton nu a fost singura de acest fel în etapa a 25-a. În epilogul rundei, Steaua a întâlnit pe FC Botoşani, echipă pe care a învins-o cu 4-0 în Ghencea. Dincolo de scorul fluviu şi de greşelile de arbitraj, această partidă a adus în prim plan o altă ratare monumentală. La scorul de 4-0, Adi Popa l-a găsit cu o centrare pe Tănase, care, singur cu poarta goală, a trimis pe lângă din 6 metri. Mijlocaşul stelist şi-a pus mâinile în cap după această fază, neînţelegând cum a putut irosi o asemenea şansă de gol.

VIDEO cu ratarea lui Tănase

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite